Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetnék? Még a gondolatát...

Mit tehetnék? Még a gondolatától is kivagyok, hogy az apjával van?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy a közös 9 éves lányunkat az apja elviszi szinte minden hétvégén. Nem akarok belemenni, hogy ott mi zajlik, de a lényeg annyi, hogy nincs életveszélyben, mégis féltem. Olyan dolgok történnek, ami az én értékrendembe nem illik, olyan személyekkel van, akiket nem szeretek. Felelőtlennek, alkalmatlannak tartom. Persze ettől az apja, joga van, értem. De nem szeretem azt, ami ott történik vele. Az én gyerekem is!

Mit tegyek? Mire gondoljak? Egész hétvégén ezen aggódok. Van, hogy a telefont egész hétvégén nem veszik fel (nem hívogatom folyamatosan), és már az autózástól is félek (másik városban lakik), mert nem körültekintő a vezetésben sem. Nem hozza haza időben, emiatt tanulni nem is tudunk hétvégén. Képzeljétek magatokat a helyembe! A gyereketekkel olyanokat csinálnak, aminek nem örültök. Ti hogyan reagálnátok erre? Apukával nem lehet megbeszélni.

2022. febr. 18. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Te vállaltál gyereket ezzel az emberrel!
2022. febr. 18. 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Most nem azért,de azt írod nincs eletveszelyben.Tortennek vele dolgok..mik? Olyan emberekkel van akiket te nem szeretsz..de kik azok?Mi az ami nem fér bele az értékrendedbe?Carul vezet.. párom pld magán kívül senki mellett nem érzi biztonságban magát.Mellettem sem, pedig 10 éve együtt vagyunk 😂😂 Képzeljük magunkat bele valamibe, amiről semmit sem tudunk.,
2022. febr. 18. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Azért sokat segítene, ha elmondanád a konkrét okát, miért aggódsz, miért nem szereted, ha ott van nála, mert ennyivel nem nagyon lehet mit kezdeni és speciel erre én tanácsot sem tudok neked adni.
2022. febr. 18. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így nem lehet tanácsot adni

Tudnunk kell a részleteket

2022. febr. 18. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy mi történik hétvégén, vannak fokozatok. Narkós társasággal van, vagy csak nótármérit kell hogy hallgasson hétvégén. Kicsit segíthetnél kérdező.
2022. febr. 18. 21:18
 6/13 NTBS ***** válasza:
52%
Attól, hogy te ezt-azt nem látsz jónak még nem biztos, hogy minden rossz. Amit tehetsz elviszed pszichológushoz, ő megvizsgálja. Ha megállapítja, hogy igazad van, akkor lehet felügyelet melletti láthatást kérvényezni. És onnantól kezdve csak egy harmadik személy jelenlétében találkoznak.
2022. febr. 18. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Azért szerintem egy kicsit a psihologus durva lenne a 9évesnem ugyanis a kérdező egy szóval se emlitette hogy a gyerek félne ott vagy nem érezne jól magát.Különben is ha ez így lenne nem hiszem hogy elmenne az apjával minden hétvegén.Azert egy 9éves mar ezt maga is megtudja mondani.Anyuka kicsit több info hogy segitenni tudjon rajtad itt bárki is:)
2022. febr. 18. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Fejtsd kinkicsiz jobban hogy mi idegesít hogy jobban tudjunk segíteni. Szerintem kicsit túlfélted a lányod nem? Beszélj az apjával az aggodalmaidról hátha megtudtok egyezni.
2022. febr. 18. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Gondolkozom, miről lehet szó, próbálom beleképzelni magam. Én így éreznék, ha mondjuk valamilyen szektába vinné az apja a fiunkat (nem merül fel, együtt vagyunk). De nem tennék ellene semmit, hagynám (bár ez pont olyasmi, amiről együtt kell dönteni elvileg). Úgyis az én értékrendem lesz nagyobb hatással rá.
2022. febr. 18. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Az pl gáz, hogy nem viszi haza időben a megbeszélt időpontra és emiatt sem jut ideje tanulásra (és ezek szerint apa nem us tanul vele( és az is gáz, hogy nem elérhető telefonon egész hétvégén. Sajnos nem tudom, mit lehet tenni. Keresnék egy jó ügyvédet a helyedben!
2022. febr. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!