Mit tehetnék? Még a gondolatától is kivagyok, hogy az apjával van?
A lényeg annyi, hogy a közös 9 éves lányunkat az apja elviszi szinte minden hétvégén. Nem akarok belemenni, hogy ott mi zajlik, de a lényeg annyi, hogy nincs életveszélyben, mégis féltem. Olyan dolgok történnek, ami az én értékrendembe nem illik, olyan személyekkel van, akiket nem szeretek. Felelőtlennek, alkalmatlannak tartom. Persze ettől az apja, joga van, értem. De nem szeretem azt, ami ott történik vele. Az én gyerekem is!
Mit tegyek? Mire gondoljak? Egész hétvégén ezen aggódok. Van, hogy a telefont egész hétvégén nem veszik fel (nem hívogatom folyamatosan), és már az autózástól is félek (másik városban lakik), mert nem körültekintő a vezetésben sem. Nem hozza haza időben, emiatt tanulni nem is tudunk hétvégén. Képzeljétek magatokat a helyembe! A gyereketekkel olyanokat csinálnak, aminek nem örültök. Ti hogyan reagálnátok erre? Apukával nem lehet megbeszélni.
Sajnos így nem lehet tanácsot adni
Tudnunk kell a részleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!