Nagyon el van kényeztetve,a tesóm lánya,mit lehet tenni?
Van a tesóm-nak egy 3-éves kislánya,aki nagyon rossz gyerek,vizet önt ki a hálószobába,harapja az apukáját,és az anyukáját,és gyerekhez nem illően be is mutat. Át mentem hozzájuk,az tesóm át hívott,sörözni és beszélgetni,nagyon rossz volt a kislány,így hát oda adtam a mobilom hogy mesét nézhessen,pár perc után,egy nagy puffanásra lettünk figyelmesek,és láttuk hogy össze törte a telót,A szülei csak nézték,de nem is szóltak rá. Legalább rá szolhattak volna de semmi,végül nem fizették ki a javítást,(Én kellett finanszírozzam).
Tesóm szülinapján is,egy csomó Vendég előtt le kapta a sapkám,és be dobta a vízbe,többiek meg csak röhögtek,a szüleikkel együtt. Nem szóltam semmit,de nagyon kellemetlenül éreztem magam,majd utánna oda jött hozzám a kislány,majd el kezdett csípkedni,és tépni rólam az inget,Majd nem bírtam tovább és haza mentem. Persze tudom hogy kicsi stb,játéknak fogja fel,de azért környezetemben mind jól meg vannak,nevelve a gyerekek, és nem értem mindent,hogyan nézhetnek el a szülei.
Félre értés ne essék,én nagyon szeretem a gyerekeket,csak a neveléssel nem vagyok tisztában,hogy valaki hogyan tudja ilyen szinten nevelni a gyerekét
30#
A szar kamujancsik mikor húznak el az oldalról, hogy ténylegesen normálisan lehessen egy adott témáról beszélgetni, hasznos tanácsot adni, vagy tapasztalatot megosztani?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, Kedves válaszolók, akik nem hiszik hogy én nem vagyok,múltkori troll,meg kamu kérdést ki író sem, az nyugodtan higyjen amit akar,most nem fogok aludni reggelig miattatok)😉
Az országban rengeteg olyan ember van,akinek vannak hasonló,ugyan olyan problémái!
Ezen az oldalon,szokás szerűen csak az megy,hogy:te voltál az X-Y-aki ki írta ezt,ki írta azt,negatívan fogalmazva. Azt viszont soknak nem esik le hogy másnak is van ugyan ilyen problémái. Nekem semmi értelme nem lenne,hogy napi szinten,minél többször ugyan olyan kérdéseket írjak ki!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,jó egészséget nektek
Pfff kérdező te aztán egy szánalmas segfej vagy🤣Irok neked komentet es te üzenetbe meg leirod hogy hogy felb.sztam az agyadat es hogy megvernél🤣🤣🤣mennyi neveletlen kölyök van es hogy nekem remeled sose lesz kölyköm🤣
Te aztan egy idiota vagy b.szki🤣🤣
Legközelebb ne kérdez ha nem bírod elviselni más véleményet.Ja és különben nem lehetek f.sz,ahogy azt te írtad nekem üzibe mert nő vagyok méghozza anya képzeld el😘
És legközelebb nyugodtan válald rolam a véleményed mások előtt is hadd lássák milEn idegbeteg vagy😆
Jaja..
Csak tudod kedves kérdező, olyan atom buták vagytok, hogy képtelenek vagytok újat kitalálni..
Még véletlen sem buktat le a stílus.. A szövegkörnyezet.
Á nem..
34: nem ismerik a mondást, hogy "ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog mint egy kacsa, és olyan sárga mint egy kacsa... - nos az minden valószínűséggel egy kacsa. :-)))))
Nagyon beszűkült, önreflexió nélküli gondolkodásmódra vall, hogy nem képesek felfogni azt, hogy mások hogyan látják az egysrófra készülő történeteket...
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!