Nagyon el van kényeztetve,a tesóm lánya,mit lehet tenni?
Van a tesóm-nak egy 3-éves kislánya,aki nagyon rossz gyerek,vizet önt ki a hálószobába,harapja az apukáját,és az anyukáját,és gyerekhez nem illően be is mutat. Át mentem hozzájuk,az tesóm át hívott,sörözni és beszélgetni,nagyon rossz volt a kislány,így hát oda adtam a mobilom hogy mesét nézhessen,pár perc után,egy nagy puffanásra lettünk figyelmesek,és láttuk hogy össze törte a telót,A szülei csak nézték,de nem is szóltak rá. Legalább rá szolhattak volna de semmi,végül nem fizették ki a javítást,(Én kellett finanszírozzam).
Tesóm szülinapján is,egy csomó Vendég előtt le kapta a sapkám,és be dobta a vízbe,többiek meg csak röhögtek,a szüleikkel együtt. Nem szóltam semmit,de nagyon kellemetlenül éreztem magam,majd utánna oda jött hozzám a kislány,majd el kezdett csípkedni,és tépni rólam az inget,Majd nem bírtam tovább és haza mentem. Persze tudom hogy kicsi stb,játéknak fogja fel,de azért környezetemben mind jól meg vannak,nevelve a gyerekek, és nem értem mindent,hogyan nézhetnek el a szülei.
Félre értés ne essék,én nagyon szeretem a gyerekeket,csak a neveléssel nem vagyok tisztában,hogy valaki hogyan tudja ilyen szinten nevelni a gyerekét
10: a kérdezőnél van a probléma... Ha eleve tudja, hogy ilyen a gyerek, miért adja oda a telóját...?
Önhiba!
És ez nem áldozathibáztatás...
Èn azt gondolom, ha két testvér jó viszonyt ápol azért finoman fel lehet vetni, hogy azért ez nem biztos, hogy jó így, hogy a kislánynak minden elvan nézve, emlékezzen vissza, hogy őket, hogy nevelték.
Én biztos, hogy nem nézném el a gyereknek csak azért, mert nem az én gyerekem, hogy csipkedjen. Finoman rászólnék, hogy nem leszünk így jóban és én is tudok ám csípni.
Főleg, ha nálam vannak, akkor az én házam házi rendje van érvényben, akár 3 akár 60 éves az illető.
"de ha nem hívom is jönnek,szinte minden este"
Csak egyszer kell megmondanod, hogy neked nem fekszik a gyerek viselkedése, így mostanában nem akarod látni őket magadnál.
#5: önként és dalolva adtad át a telefonodat - senki más nem felelős a kárért, csak te magad.
Nem tudtad felmérni a gyerek lehetséges károkozását. Pedig a bevezetőben említettek után kellő "előítéletesség" lehetett volna benned.
Nem lopta el tőled, nem beszélt rá senki, hogy add oda.
Nyeld be, a te károd.
Egyébként ha az ember,kíváncsi a mególdásra nem feltétlenül azt jelenti hogy végre is akarja hajtani,hanem csak tudni.
Ha te kérdezed valakitől hogy van e élet az űrben,nem feltétlenül azt jelenti hogy ott akarsz élni,meg lenni,hanem csak tudni szeretnéd
Ti azt normálisnak találjátok, hogy oda megy hozzátok egy kis lány,és szét csípi az arcátokat,annyira hogy a vér is folyik belőle,a szülők meg csak csendben nézik?
Ha nálam lenne egy barátom,és az én gyerekem tenné ezt vele,annyi lenne a minimum hogy meg szídnám,és elnézést kérnék a barátom-tol.
És mondtam az elején hogy azért adtam oda,mert nagyon rossz volt a kislány,jött és csípet rendesen,meg hozzám dobta többször is a poharat.
Az én gyerekkoromban biztos kaptam volna pár lángost, ha én lettem volna olyan mindt a kislány.
De ezt nem támogatom,szép szavakkal kell tanítani a gyereket,de ezek nem tanítják egyáltalán,sőt még mondja az anyukája,hogy lányom űsd meg apát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!