Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon el van kényeztetve,a...

Nagyon el van kényeztetve,a tesóm lánya,mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van a tesóm-nak egy 3-éves kislánya,aki nagyon rossz gyerek,vizet önt ki a hálószobába,harapja az apukáját,és az anyukáját,és gyerekhez nem illően be is mutat. Át mentem hozzájuk,az tesóm át hívott,sörözni és beszélgetni,nagyon rossz volt a kislány,így hát oda adtam a mobilom hogy mesét nézhessen,pár perc után,egy nagy puffanásra lettünk figyelmesek,és láttuk hogy össze törte a telót,A szülei csak nézték,de nem is szóltak rá. Legalább rá szolhattak volna de semmi,végül nem fizették ki a javítást,(Én kellett finanszírozzam).

Tesóm szülinapján is,egy csomó Vendég előtt le kapta a sapkám,és be dobta a vízbe,többiek meg csak röhögtek,a szüleikkel együtt. Nem szóltam semmit,de nagyon kellemetlenül éreztem magam,majd utánna oda jött hozzám a kislány,majd el kezdett csípkedni,és tépni rólam az inget,Majd nem bírtam tovább és haza mentem. Persze tudom hogy kicsi stb,játéknak fogja fel,de azért környezetemben mind jól meg vannak,nevelve a gyerekek, és nem értem mindent,hogyan nézhetnek el a szülei.

Félre értés ne essék,én nagyon szeretem a gyerekeket,csak a neveléssel nem vagyok tisztában,hogy valaki hogyan tudja ilyen szinten nevelni a gyerekét

2022. febr. 14. 12:45
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
És ez nem provokatív,Hanem Igazság)
2022. febr. 14. 14:25
 22/37 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Kérdező!

Az a helyzet, hogy ez a mai ,,Nekem ne mondja meg senki” mentalitás kiterjedt a gyereknevelésre is. (Mély tisztelet a kivételnek) Ha valakinek megmondod, hogy szólj már rá a gyerekre mert ne viselkedik szépen, akkor jön a tipikus szöveg, hogy te ne mond meg, hogy neveljem a gyerekem. És sok szülő mar csak azért se fogja meg nevelni.

2022. febr. 14. 14:34
 23/37 anonim ***** válasza:

"szülők meg csak csendben nézik?"

Nem, de az ugyanúgy nem normális, hogy hagyod.

A saját gyerekem megüt se hagyom, hogy folytassa. Akár véletlen, akár direkt volt. Akkor se a 2 hónapos, akkor se ha 2 éves. 3 éves esetén szépen megfogom a kezét, elmondom neki, hogy nem szabad, mert fáj/kellemetlen, neki se esne jól fordítva és otthagyom mint eb a... ha nem érti.

Telefont nem nyomok a kezébe, mert nem való egy 3 évesnek és nem is tud vigyázni rá.

2022. febr. 14. 14:44
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

"Ti azt normálisnak találjátok, hogy oda megy hozzátok egy kis lány,és szét csípi az arcáto2kat,annyira hogy a vér is folyik belőle,a szülők meg csak csendben nézik?

Abban az esetben nem normális, ha a megcsipkedett valaki szellemi vagy testi fogyatékos, gondnokság alatt áll, és képtelen az önvédelemre.

2022. febr. 14. 15:04
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te?

Múltkor a családi témában nyomtad napokig a kamu fórumjaidat..

Most majd itt is nyomod napokig? Végig megyünk az egész háztartáson amit majd TESÓD GYEREKE ELTÖR?

2022. febr. 14. 15:07
 26/37 anonim ***** válasza:

25: feszt állítja, hogy ez a legelső kérdése...

Ja, persze.... Az új regjén... :-D

2022. febr. 14. 15:13
 27/37 anonim ***** válasza:

26#

Persze, persze.. 😂

Hogy is volt múltkor?

Telefon, gitár, cd lejátszó, mi volt még? Akvárium talán? 🤔

Mindig valami drága doloh, amit az a piszok, elkényeztetett, neveletlen gyerek eltör.

A tesót meg nem érdekli, nem akarja kifizetni..

2022. febr. 14. 15:27
 28/37 NTBS ***** válasza:
Több dolgot is tehetsz. Kizáród őket az életedből teljesen. Másik dolog elmondod a gyerek szüleinek a meglátásaidat, aztán ők majd mondanak valamit. És tanulj a hibából, olyan dolgot, amiben a gyerek kárt tehet, ne add oda.
2022. febr. 14. 15:34
 29/37 anonim ***** válasza:
27: iPad is volt szerintem... talán az volt az utolsó... :)))
2022. febr. 14. 15:35
 30/37 anonim ***** válasza:
36%

Mikor fognak már elhúzni erről az oldalról azok akik lekamuzzák valaki kérdését?

Igen! Sajnos tele van a világ olyan szülőkkel akinek a gyereke sok mindent megtehet következmények nélkül.

2022. febr. 14. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!