Nagyon el van kényeztetve,a tesóm lánya,mit lehet tenni?
Van a tesóm-nak egy 3-éves kislánya,aki nagyon rossz gyerek,vizet önt ki a hálószobába,harapja az apukáját,és az anyukáját,és gyerekhez nem illően be is mutat. Át mentem hozzájuk,az tesóm át hívott,sörözni és beszélgetni,nagyon rossz volt a kislány,így hát oda adtam a mobilom hogy mesét nézhessen,pár perc után,egy nagy puffanásra lettünk figyelmesek,és láttuk hogy össze törte a telót,A szülei csak nézték,de nem is szóltak rá. Legalább rá szolhattak volna de semmi,végül nem fizették ki a javítást,(Én kellett finanszírozzam).
Tesóm szülinapján is,egy csomó Vendég előtt le kapta a sapkám,és be dobta a vízbe,többiek meg csak röhögtek,a szüleikkel együtt. Nem szóltam semmit,de nagyon kellemetlenül éreztem magam,majd utánna oda jött hozzám a kislány,majd el kezdett csípkedni,és tépni rólam az inget,Majd nem bírtam tovább és haza mentem. Persze tudom hogy kicsi stb,játéknak fogja fel,de azért környezetemben mind jól meg vannak,nevelve a gyerekek, és nem értem mindent,hogyan nézhetnek el a szülei.
Félre értés ne essék,én nagyon szeretem a gyerekeket,csak a neveléssel nem vagyok tisztában,hogy valaki hogyan tudja ilyen szinten nevelni a gyerekét
Kedves Kérdező!
Az a helyzet, hogy ez a mai ,,Nekem ne mondja meg senki” mentalitás kiterjedt a gyereknevelésre is. (Mély tisztelet a kivételnek) Ha valakinek megmondod, hogy szólj már rá a gyerekre mert ne viselkedik szépen, akkor jön a tipikus szöveg, hogy te ne mond meg, hogy neveljem a gyerekem. És sok szülő mar csak azért se fogja meg nevelni.
"szülők meg csak csendben nézik?"
Nem, de az ugyanúgy nem normális, hogy hagyod.
A saját gyerekem megüt se hagyom, hogy folytassa. Akár véletlen, akár direkt volt. Akkor se a 2 hónapos, akkor se ha 2 éves. 3 éves esetén szépen megfogom a kezét, elmondom neki, hogy nem szabad, mert fáj/kellemetlen, neki se esne jól fordítva és otthagyom mint eb a... ha nem érti.
Telefont nem nyomok a kezébe, mert nem való egy 3 évesnek és nem is tud vigyázni rá.
"Ti azt normálisnak találjátok, hogy oda megy hozzátok egy kis lány,és szét csípi az arcáto2kat,annyira hogy a vér is folyik belőle,a szülők meg csak csendben nézik?
Abban az esetben nem normális, ha a megcsipkedett valaki szellemi vagy testi fogyatékos, gondnokság alatt áll, és képtelen az önvédelemre.
Már megint te?
Múltkor a családi témában nyomtad napokig a kamu fórumjaidat..
Most majd itt is nyomod napokig? Végig megyünk az egész háztartáson amit majd TESÓD GYEREKE ELTÖR?
25: feszt állítja, hogy ez a legelső kérdése...
Ja, persze.... Az új regjén... :-D
26#
Persze, persze.. 😂
Hogy is volt múltkor?
Telefon, gitár, cd lejátszó, mi volt még? Akvárium talán? 🤔
Mindig valami drága doloh, amit az a piszok, elkényeztetett, neveletlen gyerek eltör.
A tesót meg nem érdekli, nem akarja kifizetni..
Mikor fognak már elhúzni erről az oldalról azok akik lekamuzzák valaki kérdését?
Igen! Sajnos tele van a világ olyan szülőkkel akinek a gyereke sok mindent megtehet következmények nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!