Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon el van kényeztetve,a...

Nagyon el van kényeztetve,a tesóm lánya,mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van a tesóm-nak egy 3-éves kislánya,aki nagyon rossz gyerek,vizet önt ki a hálószobába,harapja az apukáját,és az anyukáját,és gyerekhez nem illően be is mutat. Át mentem hozzájuk,az tesóm át hívott,sörözni és beszélgetni,nagyon rossz volt a kislány,így hát oda adtam a mobilom hogy mesét nézhessen,pár perc után,egy nagy puffanásra lettünk figyelmesek,és láttuk hogy össze törte a telót,A szülei csak nézték,de nem is szóltak rá. Legalább rá szolhattak volna de semmi,végül nem fizették ki a javítást,(Én kellett finanszírozzam).

Tesóm szülinapján is,egy csomó Vendég előtt le kapta a sapkám,és be dobta a vízbe,többiek meg csak röhögtek,a szüleikkel együtt. Nem szóltam semmit,de nagyon kellemetlenül éreztem magam,majd utánna oda jött hozzám a kislány,majd el kezdett csípkedni,és tépni rólam az inget,Majd nem bírtam tovább és haza mentem. Persze tudom hogy kicsi stb,játéknak fogja fel,de azért környezetemben mind jól meg vannak,nevelve a gyerekek, és nem értem mindent,hogyan nézhetnek el a szülei.

Félre értés ne essék,én nagyon szeretem a gyerekeket,csak a neveléssel nem vagyok tisztában,hogy valaki hogyan tudja ilyen szinten nevelni a gyerekét

2022. febr. 14. 12:45
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Neked semmit, ha ok nem szolnak ra, nem a te dolgod. Max. annyit tudsz, hogy nem vigyazol ra, vagy nem hivod meg magadhoz.
2022. febr. 14. 12:47
 2/37 A kérdező kommentje:
Többiek meg röhögtek a szüleikkel együtt,ezt úgy értem hogy a vendégek és a kislány szülei!csak félre írtam és bocsánat a helyes írási hibákért!
2022. febr. 14. 12:48
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem az "összetörték valamimet" kérdéses troll tért vissza.

Amúgy meg úgy nevelik, ahogy akarják. Igazad van, ez így nem jó, de te nem tehetsz semmit, hisz nem a te gyereked. Legfeljebb jegeled a kapcsolatot, nem mész át hozzájuk, a tesódat egyedül hívod át magadhoz.

2022. febr. 14. 12:49
 4/37 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy ez a legegyszerűbb,hogy nem hívom át őket hozzám,de ha nem hívom is jönnek,szinte minden este
2022. febr. 14. 12:51
 5/37 A kérdező kommentje:
Én nem is szeretnék tenni ez ügyben semmit,hiszen semmi jogom hozzá,csak azért írtam ki így,mert kíváncsi vagyok hogy mit lehet tenni ez ügyben.
2022. febr. 14. 12:57
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

6: a legelső válaszoló leírta.

Ennyit tehetsz.

2022. febr. 14. 13:08
 7/37 anonim ***** válasza:
70%

Most irtad h nem szeretnél tenni az ügyben semmit,2sorral már kivancsi vagy mit lehet tenni az ügyben😂

Tuti a multkori troll vagy énis emlekszem rád.

Nem a te gyereked,semmi közöd ahoz hogy hogy nevelik,ha felnőttek is nevettek rajta biztos nem volt akkora ügy te reagálod túl.Majd ha lesz sajat gyereked azt neveld(egyebként en nem hiszem el h osszetorte a telodat es a szülei semmit se mondtak,de azt se hiszem el hogy csak ugy odaadnad a kisgEreknek a telefont tudván állitolag mien rossz)🤦🏼‍♀️

2022. febr. 14. 13:09
 8/37 anonim ***** válasza:
47%
Annyira bírom az ilyen sztorikat. Ha mások előtt leszidják a gyereket, az a baj, ha nem szólnak, az a baj. Te honnan tudod, hogy nem nevelik? Velük élsz a nap 24 órájában? Egyébként isznak, verekednek, nem járnak el dolgozni? Mert kb. az okozhat ilyen problémákat egy gyereknél. A magatartás problémák nagy része ilyen kicsi korban nem neveletlenség, hanem idegrendszeri éretlenség vagy valami egyéb probléma. Gondolhatod, hogy a szülei mennyire ki vannak borulva a gyerek viselkedése miatt, még pont az hiányzik, hogy a rokonok is ítélkezzenek.
2022. febr. 14. 13:10
 9/37 anonim ***** válasza:
Ha jönnek és hozzák a gyereket, nem nyitsz ajtót, mintha otthon se lennél. Ha beszéltek, megmondod nekik, hogy gyerek nélkül jöjjenek. Te meg akkor mész hozzájuk, amikor nincs otthon a gyerek.
2022. febr. 14. 13:11
 10/37 babyboom567 ***** válasza:
65%

Kedves Kérdező!

A telefonért te vagy a hibás,mert egy átlagos 3 évesnek sem adunk olyan dolgot a kezébe,amiben nem akarjuk ,hogy kárt tegyen.

És mint írod, a kislány"neveletlen",izgőmozgó,szeleburdi.Az lett volna a csoda, ha nem törik össze a telefon.

És 98%-ban nem szándékosan tesznek tönkre dolgokat, hanem csak próbálgatják a világot maguk körül.Illetve gőzük sincs ,hogy minek milyen értéke van.

2022. febr. 14. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!