Nagyon el van kényeztetve,a tesóm lánya,mit lehet tenni?
Van a tesóm-nak egy 3-éves kislánya,aki nagyon rossz gyerek,vizet önt ki a hálószobába,harapja az apukáját,és az anyukáját,és gyerekhez nem illően be is mutat. Át mentem hozzájuk,az tesóm át hívott,sörözni és beszélgetni,nagyon rossz volt a kislány,így hát oda adtam a mobilom hogy mesét nézhessen,pár perc után,egy nagy puffanásra lettünk figyelmesek,és láttuk hogy össze törte a telót,A szülei csak nézték,de nem is szóltak rá. Legalább rá szolhattak volna de semmi,végül nem fizették ki a javítást,(Én kellett finanszírozzam).
Tesóm szülinapján is,egy csomó Vendég előtt le kapta a sapkám,és be dobta a vízbe,többiek meg csak röhögtek,a szüleikkel együtt. Nem szóltam semmit,de nagyon kellemetlenül éreztem magam,majd utánna oda jött hozzám a kislány,majd el kezdett csípkedni,és tépni rólam az inget,Majd nem bírtam tovább és haza mentem. Persze tudom hogy kicsi stb,játéknak fogja fel,de azért környezetemben mind jól meg vannak,nevelve a gyerekek, és nem értem mindent,hogyan nézhetnek el a szülei.
Félre értés ne essék,én nagyon szeretem a gyerekeket,csak a neveléssel nem vagyok tisztában,hogy valaki hogyan tudja ilyen szinten nevelni a gyerekét
Remélem nem az "összetörték valamimet" kérdéses troll tért vissza.
Amúgy meg úgy nevelik, ahogy akarják. Igazad van, ez így nem jó, de te nem tehetsz semmit, hisz nem a te gyereked. Legfeljebb jegeled a kapcsolatot, nem mész át hozzájuk, a tesódat egyedül hívod át magadhoz.
6: a legelső válaszoló leírta.
Ennyit tehetsz.
Most irtad h nem szeretnél tenni az ügyben semmit,2sorral már kivancsi vagy mit lehet tenni az ügyben😂
Tuti a multkori troll vagy énis emlekszem rád.
Nem a te gyereked,semmi közöd ahoz hogy hogy nevelik,ha felnőttek is nevettek rajta biztos nem volt akkora ügy te reagálod túl.Majd ha lesz sajat gyereked azt neveld(egyebként en nem hiszem el h osszetorte a telodat es a szülei semmit se mondtak,de azt se hiszem el hogy csak ugy odaadnad a kisgEreknek a telefont tudván állitolag mien rossz)🤦🏼♀️
Kedves Kérdező!
A telefonért te vagy a hibás,mert egy átlagos 3 évesnek sem adunk olyan dolgot a kezébe,amiben nem akarjuk ,hogy kárt tegyen.
És mint írod, a kislány"neveletlen",izgőmozgó,szeleburdi.Az lett volna a csoda, ha nem törik össze a telefon.
És 98%-ban nem szándékosan tesznek tönkre dolgokat, hanem csak próbálgatják a világot maguk körül.Illetve gőzük sincs ,hogy minek milyen értéke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!