Tényleg el van kényeztetve a 20 hónapos kislányom?
Nem veszem fel mindig, és főleg nem azonnal. Főleg napközben, amikor ugye egyedül vagyok vele, nem is tudom mindig felvenni, mert azért a háztartást is el kell látni.
Konkrét példa: valamit kezébe fog, pl. telefont, távirányítót, és kéri a férjem, h. engedje el, annál jobban szorítja. Sokadik felszólításra se adja oda neki. Utána én odamegyek, és elkérem, és odaadja. Nekem nem kell erővel kiszedni a kezéből.
Vagy pl. előfordul, h. ütöget, és nem akarja abbahagyni. Én megfogom a kezét, és nem hagyom, h. folytassa. A férjem rászól, többször is, aztán ráüt a kezére. Van, hogy ezután is folytatja az ütögetést, és "kineveti" az apját.
Ez esetben kérdező nem veled van a probléma,hogy elkényeztetnéd a lányodat, hanem az apukával, aki nem foglalkozik vele eleget.
Neked szót fogad, hallgat rád, tehát nem lehet azt mondani rá, hogy akaratos, neveletlen.
Többet kéne vele foglalkoznia és akkor nem lenne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!