Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért akkora nagy bűn, ha...

Miért akkora nagy bűn, ha vannak olyan családok, ahol a gyerekek nem esznek édességet?

Figyelt kérdés
Néha belefutok ilyen kérdésekbe, és mindig "jaj, szegény gyerek, még ezt is megvonjátok tőle" vagy "egy Dörmi szelettől semmi baja nem lesz".
2021. dec. 27. 19:46
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
16%
Egy fogam se romlott el, és, ha azt mondom, hogy 50 kg vagyok akkor elhiszed? Tudom csak általánosságban beszélsz, de azt nem vetted figyelembe, hogy a napi egy túró rudi mellett egy csomó egészséges dolgot is ettem/eszek illetve kiskoromtól sportolok majdnem minden nap. Szerintem így nincs vele probléma…
2022. jan. 15. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!