Mennyi édességet eszik 2-3 év közti gyerekektek?
Nálunk a joghurt nem tartozik a nasik közé, de szerencséd hogy csak ezeket kéri még.
Nálunk is naponta van nasi, de az aszalt gyümik a kedvencei, köles golyót megunhatta. Kirakom elé éshozzá sem nyúl :)
Igen általátban minden nap eszik édességet.
Vagy gyümölcsjoghurt, vagy csinálok pl. császármorzsát, lekváros kenyér, süti. Valami ilyesmi minden nap eszik.
Minden nap eszik kb 2x. Ez gesztenyepüré, sütik, amit sütök vagy cukrászdás, dörmi, túrórudi, néha csinálok burgonyaszirmot, pattogatottkukoricát, utazáshoz ropi/mini háztartási keksz. Nagy ritkán van puding vagy krémtúró esetleg madártej ezeket annyira nem szereti. Szerintem a mérték számít. Ha eszik husit, zöldséget es gyümölcsöt is rendesen, semmi baja nem lesz ezektől. Mondjuk nálunk a gyerek kolbászt, szalonnát és tepertőt is eszik fehérkenyérrel, de megeszi a teljes kiörlésűt is paprikával és padlizsánkrémmel.
Szóval teljesen vegyes, nem gondolom, hogy ez káros.
Nálunk a kislányom mindig kap valami kis csokit. Én is kaptam és felnőttem, semmi bajom, nem vagyok kövér (172/58).
Miért ne kapjon? Én nem fogom rá, hogy ezért "pörög". Gyerek, ezért pörög. Üdítőt is kap, csak nem szénsavasakat. Illetve ásványvizet és ízesített is. Emellett rendesen eszik, sőt még jobban akar például uzsonnázni, ha mondom neki, hogy van kinder tojás. Nekem az a lényeg, hogy változatosan táplálkozzon, amit meg is tesz. De emellett csokit is kap minden nap. Nem szégyellem, a súlya picit így is "átlagon aluli". Bár a magassága is.
2.5 éves lesz lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!