Szerintetek illik ovodai ballagásra 3 darab édességet adni egy keresztszülönek?
1 csomag gumicukor, 1 doboz raffaello, egy kisüveg nutella.
ezt kapta a kislányom a keresztszüleitöl, az ovodai ballagására.
Nalunk eleve nem divat semmit adni ovodai ballagasra... Majd a gimnaziumira!
Egyebkent meg o gondolom orult neki. Es az ove. Ha kapott volna egy polot annak max te orultel volna, mert nem kell venni.
Ez nem illik nem illik kérdése.....
Ott voltak, vittek valamit és kész.
Akár mit adnak azt meg kell köszönni és ennyi.
Ha téged ez zavar akkkor legközelebb ilyen esemény előtt vesd fel nekik hogy -ti mire gondoltatok ajándék gyanánt, mert én kinéztem ezt meg ezt, megvehetnénk közösen- vagy ilyesmi...
ebédet készitettem otthon, háznál. kitettem magamért. volt leves, második, sütemény 2 féle. üditök, sör, egyéb...
kicsit megalázonak érzem, hogy ennyit hoztak egy ballagásra. nem is az értékkel van a baj, de 3 csomag édesség???? nem tettem szová, de magamba megvolt a véleményem. vagy én fujom nagyra a dolgot?
Hát nem tudom, szerintem ezzel nincs semmi baj.
Szereti? Ha igen, akkor mi a probléma?
Ovis ballagásra nem szokás étkészletet meg aranyláncot venni.
szereti ezeket a kislányod?
ha igen oké, mert elfogy. és örülj hogy vittek valami és megjelentek.
az én fiamra ügyes sem vet a keresztapja. már bánom hogy őt választottuk.
Tudod mit kapott a lányom a 2. szülinapjára az egyik rokontól? A4-es papírokon állatrajzokat. Úgy örült, mint majom a farkának.
A rokonnak jó a kézügyessége, szépen tud rajzolni. A gyerek marhára örült, így mi is, hiszen ez a volt a cél, hogy NEKI örömet okozzunk.
Az én lányom könyvet és nyári játékokat kapott. Szerintem pénzben ez olcsóbb volt, mint amit a te lányod kapott.
Amúgy én is kitettem magamért - a LÁNYOM miatt. Ez nem nagy alkalom nekünk, felnőtteknek, ellenben neki nagyon fontos állomás. Neki ízlett minden, tetszett neki a díszítés és jól érezte magát :-) Ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!