Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek illik ovodai...

Szerintetek illik ovodai ballagásra 3 darab édességet adni egy keresztszülönek?

Figyelt kérdés

1 csomag gumicukor, 1 doboz raffaello, egy kisüveg nutella.

ezt kapta a kislányom a keresztszüleitöl, az ovodai ballagására.

2016. jún. 10. 13:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
30%
Nem illik ballagásra édességet vinni, legalábbis ilyen formában biztosan nem. Üveg nutella,gumicukor???...nálam is kiütötte volna a biztosítékot! Rafaellot lehet például virágcsokor formájában elkészíteni vagy megvenni, és úgy már oda lehet adni. Ballagásra egyébként lufit, virágot hasonló dolgokat illik adni, de úgy látom sajnos a hozzászólók nagy része elég tudatlan.
2016. jún. 11. 00:34
 42/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet én vagyok "nagyra vágyó", hogy másképp látom a dolgokat! Viszont az megnyugtat, hogy a kedves utolsó válaszolo egyetért velem.Valóban, amit ö leirt, ugy gondolom én is.
2016. jún. 11. 08:55
 43/45 anonim ***** válasza:
59%

"Ballagásra egyébként lufit" ???

lufit, max. a gyerek szuletésnapi zsurjara dekorácionak teszek..akkor már egy uveg nutellának is tobb értelme van.

2016. jún. 11. 10:17
 44/45 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, értelmes ajándékot akarsz, pl plüssös csokrot.

Hát akkor inkább a gumicukor, aminek szívből örül a gyerek.

2016. jún. 11. 11:35
 45/45 anonim ***** válasza:
40%

Én megértelek. A ballagás, ha csak ovis is, de különleges alkalom. Én a keresztgyerekemnek minden alkalommal viszek valami kis csokit, gumicukrot. Amiket a kislány kapott, olyan dolgok, amit egy átlag napon is megkaphat. Egy ballagás ünnep, arra kicsit 'különlegesebb' ajándékot szoktak adni. Nem kell drágábbnak lennie, vannak kifejezetten ovis ballagási csokrok, kis plüssel a közepén, esetleg körötte bon-bonok, az igazi ballagási ajándék, az különleges, nem csak egy doboz rafaello. És az sem több 1200-1500Ft-nál.

Szóval, én megértem.

2016. jún. 12. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!