Szerintetek illik ovodai ballagásra 3 darab édességet adni egy keresztszülönek?
1 csomag gumicukor, 1 doboz raffaello, egy kisüveg nutella.
ezt kapta a kislányom a keresztszüleitöl, az ovodai ballagására.
nekem az esne rosszul ha a 6 évesemnek egy 5.000.- nyomnának a kezébe! vagy még gázabb lenne, ha nekem nyomnák a kezembe, ergo jelezve, hogy bocs, pont nem érdekelt, hogy ajándékot vegyek a gyerekednek, old meg te!
a nagynénéméktől rendszeresen gumicukrot meg nutellát kap a gyerekem és imádja őket, mi nem tartunk ilyeneket itthon, nem is veszünk, így a gyerek ennek sokkal jobban örül mint egy hatalmas drága plüssnek mondjuk :)
szóval szerintem teljesen rendben van
Lányom pont ilyenek örülne .és igen csak anyagiaság hogy ezen te fintorogsz.ezek pont hogy nem olcso,de finom dolgok.
Amit te kivántál azt pont meglehet mindig venni,szines ceruzát,stb.
A zsírkréta is nagyon maradandó.
Azt írod, hogy szívesen megvendégelted őket, de ezzel ütöd a korábbi "bezzeg én ennyit készültem, ilyen és olyan is volt, náluk meg csak parizeres zsemle" - úgyhogy, nem te nem szívből vendégelted meg. Kicsinyes dolog így figyelgetni, összehasonlítani, majd napokig pörögni egy ilyen lényegtelen dolgon.
Mindent így méricskélsz? Ki mennyit adott, te mennyit adsz?
Én úgy tudom, hogy a németeknél iskolakezdéskor a gyerekek kapnak egy hatalmas papírtölcsért tele rengeteg édességgel (kb 5-6 mikulászacskónyi)
(aki jobban tudja nyugodtan javítson ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!