A gyerekek mamája játékot vett Mikulásra, de mi csak csomagot szoktunk készíteni nekik és azt mondjuk hogy a Mikulás játékot nem hoz csak édességet. Nem lesz ez így gáz?
Hat évesen már azt is tudhatja hogy nincs Mikulás...
Mondd neki, hogy elosztogatta a sok édességet és ezért akadt a jó gyerekeknek néhány játéka...
Amúgy se tudom mit gondolhatnak szegények. Régen 6-ára vorradóan akadt valami a csizmákban, ma meg minimum egy héten át minden nap mikuláskkba botlik az ember mindenhol...
virradóan és mikulásokba bocsánat
2
Megkelett volna beszélni velük, hogy csomag legyen és kész.
Én nem is értem mi ez a játék ajándékozás már Mikulás napon is, mikor ez pont nem erről szólna. Arra ott a hónap végén a Karácsony. ( de persze mindenki maga tudja)
Viszont ha már a játékot kapják, mond tenyleg azt amit itt már javasoltak is hogy elfogyott az édesség így játékot kapnak most.
Inkább játék mint édesség. Elmondhatod, hogy nagyon jó fiú volt és ezért kapott valamit.
Én mindig kicsi csokit adok és játékot.
Hát akkor én milyen szörnyű vagyok én nem is veszek neki csomagot csak egy mikulást meg egy nagy doboz legót.
Örülnél, hogy a nagymama nem csak édességet vett. Bezzeg itt a nagymama csokit vett de rengeteget mikor mi mondtuk ne vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!