Miért akkora nagy bűn, ha vannak olyan családok, ahol a gyerekek nem esznek édességet?
30-as, "De mondom nekem más is ebbe a kategóriába esik, én csak olyan dolgokat eszek, iszok, csinálok stb., amit a gyerek előtt is megtennék."
Bocs, ez magas labda, de akkor szeretkezni is a gyerek előtt szeretkeztek?
Egyébként pedig mi is eszünk csokit, de nem a gyerek előtt, felelslegesen nem fájdítjuk a szívét.
Nem, de tudja, h az micsoda es mi csinálhatjuk ezert pl. mindig kopog ha este bejön a halóba, oké nem 3 éves már. Tehát ezt is a lehetosegekhez kepest nyiltan, oszinten kezeljuk. Nem titkolva, elbujva, sutyiban szexelunk, de nem is nyitott ajtonal napkozben.Ha majd o is odajut mi is tiszteletben tartjuk ezt forditva is.
De meg olyanokra gondolok, h pl. tetovalas, piercing, a szulonek van a gyereknek nem engedi, dohanyzas, ivas, csoki, sutieves, gyorsetterm, extrem sport stbstb.
"Nem értem miért olyan hatalmas probléma ha egy 3+ éves gyerek minden nap kap egy ilyen kis apróságot"
Mert mi vagyunk a legelhízottabb ország Európában. És ha ez nem lenne elég, vagy jönne a válasz, hogy nem egy túróruditól fog elhízni a gyerek, érdemes azt is átgondolni, hogy miért nekünk van a legrosszabb fogazati állapotunk. Menj el egyszer egy fogászatra és nézd meg, hány 2-3 éves gyereket visznek szuvas fogakkal, ami természetesen kooperáció hiányában vagy ellátatlan marad, vagy lehet menni keresni altatásos fogászatot (ahogy sejtheted, nincs minden városban ilyenre lehetőség és sokszor jó pénzért csak).
Egy egészséges étrendben nincs helyen mindennap az édességnek, nem is értem, hogy fordul meg valaki fejében, hogy ez így rendben van, pláne olyan szülőnek, aki maga is IR-es..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!