Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a gyereked pénzt kap...

Ha a gyereked pénzt kap valamire azonnal ráköltöd?

Figyelt kérdés

A lányomnak december 18 van a szülinapja, kapott mamától 10 ezret, papától 10 ezret, plusz a 3 nagynénjétől is még 15 ezret összesen meg néhány apróságot.

Itt a karácsony, nagynéniktől ajándékot kap de mama is papa is adott 20-20 ezret hogy vegyek valamit.

Most hirtelen ennyit nem tudok játékra meg ilyesmire költeni neki, na meg nem is akarok. Erre ma a mama és a papa is mondt, hogy majd vigyem már amit vettem hogy oda tudják neki adni, ne legyen az, hogy nem adnak semmit. Én meg igazából nem vettem szó szerint értve abból semmit még, így a 3 ajándékból amit mi vettünk neki csak egyet adtunk oda neki itthon, a másik kettőt majd akkor elviszem anyukámhoz meg apósomhoz, hogy adják oda ők akkor. Ti ha kaptok pénzt azonnol ráköltitek?

Anyukám és apósom is kis faluban laknak, nem nagyon tudnak ajándékot venni normálisat, azért adnak pénzt mindig.

2021. dec. 24. 20:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondják, hogy tessék itt van X ezer, vegyetek valamit a nevemben akkor keresek valamit, de ha csak úgy adják a pénzt akkor eltesszük nekik
2021. dec. 24. 23:52
 22/28 anonim ***** válasza:
82%
Ha épp nem tudok nekik annyi pénzért ajándékot venni (mert nincs ennyi ötletem illetve nálunk nem szokás ezer ajandekkal, jatekkal elarasztani a gyerekeket), a maradék pénzből ruhát, cipőt veszek nekik. Arra mindig szükségük van, de azt nem ajandekkent adom oda. Szóval rájuk van költve a teljes összeg végülis.
2021. dec. 25. 20:20
 23/28 anonim ***** válasza:
22%
18. Pelenkázó, lépcső, kanapé, szék, ágy MINDEN háztartásban van. Trambulin nem. Persze, hogy többen hívnak ezek miatt. 🤦🏻‍♀️
2021. dec. 25. 21:07
 24/28 anonim ***** válasza:
55%

Én is gyógytornász vagyok és én is úgy vélem, hogy egy ekkora gyereknek még semmi szüksége trambulinra. Nekem kicsit fura, hogy egy védőnő (már ha az) ezt ajánlja valakinek is akinek ekkora a gyereke.

Ha a gyermek fejlesztésre szorul akkor arra megvannak a megfelelő terápiás módszerek és terápiás eszközök. A trambulin nem tartozik ide. Ha valóban védőnő, javaslom vegyen részt erre irányuló továbbképzésen.

2021. dec. 25. 21:16
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

A fiamat hordtam fejlesztésre, alapozó tornára. És ott volt trambulin. Igaz kicsiben, nem az az udvarra tehető, nagy, de trambulin volt.

Érdekes, amit a két gyógytornász válaszoló írt. 🤔

2021. dec. 25. 22:18
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
hát, gondolhattad, ahogy le is írtad, hogy nekik nincs lehetőségük, és valszeg nem akarnak ott állni a fa mellett üres kézzel... ha nem is a teljes összegből, mert tényleg nincs ötleted, de egy baba/kisautó/építőkocka, és megvan az ajándék is, meg nem is költötted az egészet vackokra
2021. dec. 25. 22:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem eddig amit a kisfiam kapott rá költöttük, de igazából nem olyan ajándékot vettünk neki amit más vett volna. A keresztelős pénzéből ruhákat vettem neki, egy ágyat és egy autós ülést. Ezeket úgy érzem nekünk kellett volna meg venni, párom szerint azért kapott pénzt hogy hasznos dolgokat vegyünk neki. De hamarosan nyitok neki és a hugának is számlát és ezentúl oda fogom nekik el tenni. Amire szükségük van úgyis mindent megkapnak tőlünk.
2021. dec. 25. 22:47
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én családom mindig pénzt ad, hogy a nevükben vegyünk ajándékot. A gyakorlatban ez úgy nèz ki, hogy az ajándékokat megveszünk saját pénzből, ezeket kvázi tőlük kapja meg, az összeget pedig elteszem neki.
2021. dec. 26. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!