Ha a gyereked pénzt kap valamire azonnal ráköltöd?
A lányomnak december 18 van a szülinapja, kapott mamától 10 ezret, papától 10 ezret, plusz a 3 nagynénjétől is még 15 ezret összesen meg néhány apróságot.
Itt a karácsony, nagynéniktől ajándékot kap de mama is papa is adott 20-20 ezret hogy vegyek valamit.
Most hirtelen ennyit nem tudok játékra meg ilyesmire költeni neki, na meg nem is akarok. Erre ma a mama és a papa is mondt, hogy majd vigyem már amit vettem hogy oda tudják neki adni, ne legyen az, hogy nem adnak semmit. Én meg igazából nem vettem szó szerint értve abból semmit még, így a 3 ajándékból amit mi vettünk neki csak egyet adtunk oda neki itthon, a másik kettőt majd akkor elviszem anyukámhoz meg apósomhoz, hogy adják oda ők akkor. Ti ha kaptok pénzt azonnol ráköltitek?
Anyukám és apósom is kis faluban laknak, nem nagyon tudnak ajándékot venni normálisat, azért adnak pénzt mindig.
Én általában veszek ilyenkor 1-2 játékot, esetleg pelenkát, ha éppen kell.
Amúgy pedig van neki nyitva 'számla', oda szoktam betenni a pénzt :)
18 évesen ha kiveheti sokkal jobban fog neki örülni, és talán hasznosabb is lesz, mint most venni neki valami feleslegeset
Ha kifejezetten ajándékra adnak pénzt, akkor veszek és viszem nekik. Max elmondom, hogy ennyiért nincs ötletem, a maradékot visszaadom. Ha a gyerekre szánják mégis, akkor beleteszik utána a csomagba és kész.
Ha csak úgy pénz az ajándék, akkor azt sosem költjük el, mindig félretesszük a gyerkőcnek.
Ezt azért adták, hogy vegyél nekik valamit a nevükben. Nem azért hogy eltedd magadnak.
A helyedben vennék valamit benzinkúton mert ez így elég kínos és bunkó dolog
Utolsó, nem eltette magának, hanem MÉG nem ment el venni belőle semmit.
Én se a saját számlámra teszem ha küldenek, hanem a gyerekére.
Nem magamnak teszem el, pff 😅 Szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy nem kell elvennem a gyerek pénzét. Van neki saját zsebe a bankszámlán ahova eleve utalok neki havi 30 ezret születése óta, oda is tudnám tenni neki vagy pl tavaly is kapott hasonló összegyűlt pénzekből trambulint, csúszdát, asztalt székekkel, indiánsátrat.
Szóval nem veszem el tőle, nem erre irányult a kérdésem.
Csak pl én ha már kap ezer játékot nem szívesen veszek neki csak úgy kényszerből még 75 ezerért játékot, mikor annyi van neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!