5 napos kirándulás az osztállyal 8 évesen?
Most voltam szülőin, ahol bejelentettek, hogy a 2.osztalyos lányom májusban az osztállyal 5 napra kirándulni megy ( erdei iskola ).
Engem ez sokkolt! Nem is a közelben lennének, hanem 300km-re.
Ti elengednétek? Soha nem aludt meg sehol, csak mamaval aki mellettünk lakik és csak 1 éjszaka volt.
Belegondolva én sem biztos, hogy engedném, bár emlékeim szerint 2.ban én is mentem egy egész hétre (szombattól szombatig) ugyanígy erdei iskolába, és semmi gond nem volt. Más kérdés, hogy kb 3 nap után már mindenki haza akart menni és az anyját hiányolta.
Ugyanakkor ha az osztályából mindenki megy, csak ő nem, akkor azért fog haragudni, mert ő meg kimarad. Én beszélnék a többi anyukával, hogy nekik mi a véleményük erről, hátha segít döntésre jutnod.
Igazából én elből elvetettem a dolgot. Baromi messze lesznek, ismerem a gyerekem, és tudom hogy nem bírná nélkülünk. Pláne hogy itthon a tesoja ( most nagycsoportos ) de ahogy hazajönnek ( nem napközis egyik gyerek sem ) onnantól másnap reggelig együtt vannak, együtt alszanak stb.
Sőt december közepén jön a kisöcsi hozzájuk. Az is “nehezíti” a dolgot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!