Másfél éves kisgyerekkel hogyan tudnám megszerettetni a kenyeret?
Figyelt kérdés
Próbáltam kiflit, zsömlét, fehér kenyeret, barnát, rozskenyeret, tk-t, kenyér héját, csak a belét, vajasan, májkrémmel, vajas-mézesen...
Max 1-2 falatot eszik, de leginkább bekapja, megrágja és kiköpi.
Hogyan tudnám rávenni, hogy több kenyeret egyen?
2021. aug. 25. 23:00
11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, mondjuk azért, mert valamit kéne reggelizni/vacsorázni? Hasonló gonddal küzdünk mi is. Persze, nem csak kenyér meg pékáru létezik, mi sem mindig azt eszünk reggel/este, de azért nem is fogok minden nap főtt kajával szórakozni, vagy éppen felszeletelni 20 deka felvágottat 15 deka sajttal napi 2x, mert ő csak ezekből lakna jól. Én is mindent próbáltam már, hogy megegye...
12/13 anonim válasza:
Nálunk ugyanez. Toast kenyérből szoktam.szendvicset es a kezükbe adni, abba harapnak egyet kettőt, de általában abbol is kiveszik ami benne van. Szoktam még csipegetni a szájukba a szendvicset, úgy megx még le egy két falat.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, 11 és 12-es, nálunk is hasonló a helyzet. A reggelivel és vacsorával vagyok leginkább bajban. Néha ugyanazt kapja, mint ebédre, néha csak virslit vagy felvágottat zöldséggel.
Szerintem neki is jobb, ha változatosan étkezik, attól nem hízik el, ha pl reggelire vagy vacsorára eszik kenyeret felvágottal, paradicsommal vagy paprikával.
Nyilván nem az összes étkezést akarom kenyérrel adni.
2021. aug. 27. 07:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!