Másfél éves kisgyerekkel hogyan tudnám megszerettetni a kenyeret?
Figyelt kérdés
Próbáltam kiflit, zsömlét, fehér kenyeret, barnát, rozskenyeret, tk-t, kenyér héját, csak a belét, vajasan, májkrémmel, vajas-mézesen...
Max 1-2 falatot eszik, de leginkább bekapja, megrágja és kiköpi.
Hogyan tudnám rávenni, hogy több kenyeret egyen?
2021. aug. 25. 23:00
2/13 anonim válasza:
Mièrt kène több kenyeret ennie?!
3/13 anonim válasza:
Engem 29 év alatt nem tudtak rávenni, hogy megszeressem. Miért lenne ez fontos amúgy? Persze értem én, hogy a táplálkozásnak ez egy egyszerű módja, de nekem anya jó arc volt és rántotthúst csomagolt a suliba sültkrumplival meg ilyeneket :D
4/13 anonim válasza:
Tok aranyos anyukád van, 3-as, becsuld ám még! :)
8/13 anonim válasza:
Szerintem sem fontos, hogy egyen kenyeret. Ha zöldséget, krumplit, stb eszik, tudod neki variálni virslivel, tojással, felvagottal, ehet husit, főzelékeket, vagy akár más tésztát (nudli, metélt, gombóc, palacsinta)...
9/13 anonim válasza:
Mi a francnak a kenyér ? Legalább nem lesz dagadék. Ráadásul a glutén nemcsak glutén érzékenyeknek káros.
10/13 anonim válasza:
Nálunk is csak a sajtos kifliről rágja le a sajtot ha épp kedve van, és néha a piritósból eszik egy harapásnyit. Ne erőltesd, majd eszik egyszer ha szeretne, vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!