Mit csináljak, hogy a lányom együttműködő legyen az orvosnál?
40!
TÉNYLEG???? Nahát, de érdekes.... Nos, éppé ezért kellett volna az orvosnak ránéznie.😘
42!
🤣🤣🤣🤣Nyilván nem vitázol magaddal.
Hagyd rá!
Az "én baromi jól neveltem a gyerekem" anyuka úgy sem érti h ha egyszerűen nem hagyja megnézni a gyerek, akkor ellehetne indulni más irányba.
Ő gondolom inkább ilyenkor lefogná, és leszaggatná a gyerek ruháit, mert szerinte olyan nincs h nem hagyja!
Meggyőzhetetlen!!!
44!
Nem, ez az anyuka elmagyarázza szépen a gyereknek, hogy miért kell, mi fog történni, így a gyerek hagyja magát. Tudod a te gyerekedről kell majd egyszer leszaggatni a ruhát, mert hoppá, x ideje nem engedett egy másfél perces, fájdalommentes pillantást, és szépen oda jutott, hogy gyereknogyogyaszhoz kell vinni. Az lesz ám majd a buli egy 8 évesnek. Dehat ugye velem ellentétben TE meg a többi xar az orvos kommentelő neveli jól a gyereket. Tudod mit, elég volt ebből a baromságból. Majd a kérdező eldönti, mit csinál. További jó szórakozást.
Szerintem siman van olyan szulo aki akar fenyit is. Az en lanyom meg kicsi nincs 1 eves de megdobbenek mikor hallom a varoban hogy beszel a szulo a gyerekkel a doktorneni elott. Doktorneni pedig szotlanul csinalja amit tud en baromi kellemetlennek erzem :s az ajandekos otlet is jobb ennel... rendkivul szegyellnem ha hallana egy tanult ember hogy ugy beszelek a gyerekkel mint a kocsis. Meg olyan kiszolgaltatottak ilyenkor, en megertem hogy felnek sok felnottnel is a feherkopenyes szindroma letezo jelenseg. Szerintem a lanyod se attol fel a leginkabb hogy raneznek ott lent, hanem hogy mi fog tortenni ha kiderul hogy kezelni kell. Tudja hogy
Kb kremet kaphat ra vagy kupot es ennyi? Nem attol fel hogy babral majd vele valaki? A gyermeki kepzelet ilyen esetben hatartalan.
Azt is megertem hogy szegyellos. De egy fenykep meg mindig kevesbe megalazo mint felfekudni egy asztalra, lehuzni a bugyit es terpeszteni egy felnottnek. Tulajdonkeppen teljesen jogos a kiakadasa kellemetlen es szegyenletes helyzet csak mi felnottek mar tudjuk kezelni ezt a helyzetet. (Es mi se szeretjuk)
Utolso vagyok meg annyit hozzatennek hogy hasonlo okokbol engem is vitt anno anyukam nogyogyaszhoz kicsi voltam. Ez egy rendkivul meghatarozo elmeny volt mert emlekszem ra. Direkt not keresett, es ejszaka nem aludtam elotte ugy izgultam. Arra is emlekszem hogy mennyire csodalkoztam hogy ettol feltem? Nem volt kellemetlen nem fajt.
Aztan eleg hamar ugy hozta az elet hogy koran indult meg a szexualis eletem es az mar teljesen mas volt nogyogyasz szempontjabol, mar mashogy alltam a nemiszervemhez es a cikis helyzethez is. Az elso foggatlo felirasanal anyukam elkisert de be se jott velem egyedul inteztem.
Szerintem meg azt is cikinek erzi a lanyod hogy a dokineni ismeri ot X ev ota es meg X evig ismerni fogja. Azert ugy eleg szar a szemebe nezni valakinek h latta a micsodad :D esetleg ez is lehet erv hogy "gyere jucus nogyogyaszhoz megyunk, azt nenit ritkan fogod latni aki megvizsgal es ez a munkaja napi 20 nenit nez meg alulrol"
#45. Az a baj hogy te csak azt mantrázod h nevelésen múlik a dolog, pedig ez bem teljesen igaz.
Attól mert neked van egy szobanövény gyereked, még nem te vagy a jó nevelés megtestesítője. Egyszerűen csak mázlid volt.
Fogalmad sincs hogy egy egy helyzet milyen nehéz tud lenni egy ADHADs, vagy csak egy többemberes gyerekkel.
Te választ efyszer sem írtál a kérdésre. Csak azt mantrátod h a te gyereked hagyná.
Mi válaszoltunk. (pisiljen a gyerek pihárba, akár otthon üvegbe. Vigye be a dokinak h küldje el a laborba)
Vagy fényképezze le stb ötletek születtek.
Még te előadod itt a megtestesült tökély anyut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!