Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, hogy a lányom...

Mit csináljak, hogy a lányom együttműködő legyen az orvosnál?

Figyelt kérdés
A lányom most lett 8 éves. Szerdán kezdte mondani nekem, hogy viszket a puncija és csíp ha pisil. Alapból nagyon kényes és sűrűn hatalmas hisztit csinál ha beüti egy kicsit a lábát, szóval nem gondoltam rögtön, hogy akkora baj lenne. Csütörtökön nem rendelt a háziorvos, szóval pénteken vittem el. Itthon végig panaszkodott, de az orvosnál nem engedte, hogy megnézzék a punciját. Üvöltve sírt és nem tudta megvizsgálni az amúgy nagyon kedves doktornő. Végül eljöttünk, mert látatlanba nem írt fel semmit. Értem hogy kínos lehet neki de 3an voltunk csak bent a rendelőben.
2021. jún. 12. 17:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
35%

20!

De valamitől viszket amitől később kisebesedik!

A fent említett bicajos történetnél meg gondolom egyből tudomást szerzett róla anyuka, mert ha megvágta, nyilván picsogva/panaszkodva mesélte a gyerek h mi történt, esetleg ott volt anyuka (egy bicaj váz h vágja meg, ha 2 réteg ruha van rajta? A váz kerek/oválus, de semmi képp sem éles)

Egyébként meg pont azért derült volna ki h felületi gyulladás e, mert ha igen akkor negatív a vizelet vizsg.

De már is előrébb lennének egy lépéssel. Így meg adtak a sza.nak egy pofont

2021. jún. 12. 19:00
 22/48 anonim ***** válasza:
58%
Hát 21, épeszű orvos először megnézi a kérdéses helyet....Az ugyanis másfél perc, kb azonnali az eredmeny és ingyen van. De ugye Magyarorszagon a beteg vagy az anyja úgyis jobban tudja, elvégre mind több diplomás orvos....
2021. jún. 12. 19:03
 23/48 anonim ***** válasza:
66%
De ha nem lehetséges a szemrevételezés, akkor épeszű orvos ad egy poharat a kislánynak, hogy menjen ki a mosdóba, és pisiljen egyet.
2021. jún. 12. 19:13
 24/48 anonim ***** válasza:
30%

Így van utolsó.

Most visszamennek megint, ha sikerül megnézi, majd 50% eséllyel ad neki egy poharat....

Amit ugye első alkalommal is lehetett volna.

Az meg h az ingyenes h megnézi.

Miért is?

Ő kap fizut érte, amit a tbdből adnak neki (lófütty a pénz, de ez más téma)

A vizelet vizsg szintén tb alapon megy. Amit ugyan csak te fizettél be.

Vagy már ezen is spóroljunk az államnak?

Pont egy gyerek esetében?

Mivel nem tudta megnézni, így meg nem tart sehol a vizsgálat

2021. jún. 12. 19:21
 25/48 anonim ***** válasza:
35%
Jaja, mondom én, mindenki orvos itt ...
2021. jún. 12. 19:26
 26/48 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem orvoslás. Józan paraszti ész!
2021. jún. 12. 19:34
 27/48 anonim ***** válasza:
18%

Mert te inkább hagynád a gyerekedet szenvedni, nehogy az eü kasszából csináljanak egy felesleges vizsgálatot.

Remélem nincs gyereked!

2021. jún. 12. 19:35
 28/48 anonim ***** válasza:
26%

26!

Aha, értem, tehát az nincs az orvosnak...Ellentétben veled, diplomás "józan parasztnak"

2021. jún. 12. 19:36
 29/48 anonim ***** válasza:
81%

27!

Van. Mondjuk ő eleve hagyta volna magát megvizsgálni. Amúgy meg külföldön élek, itt a nem indokolt vizsgálatokat nem végzik el. A "viszket neki és fáj ha pisil" önmagában nem ok vizelet vizsgálatra. Ha látta a doki és úgy ítéli meg, akkor igen. De gondolom szerinted ha köhög a gyerek, akkor se kell megnezni a torkát, helyezte azonnal tudorontgen kell

2021. jún. 12. 19:39
 30/48 anonim ***** válasza:
38%

Pont letojom h külföldön mi van. Itt így cműködik a rendszer. Töbven is írták h normál esetben ezt teszi a doki.

A röntgenes példád pedig közelében nincs ennek az esetnek.

Mintha egy almát hasonlítanál egy tyúkhoz.(mindkettőt meglehet enni)

Valóban diplomás paraszt vagyok.

És ahogyan az én szakmámban is vannak kontárok, úgy az orvosok között is.

Lehet h sietett volna, lehet hogy már elege volt az ordító gyerekből, nem akarta húzni az időt stb....

Ettől még a probléma nem megoldott.

Az meg h egy 8 évest hasonlítasz egy felnőtthöz, megint csak baromság.

“ hagyta volna megvizsgálni magát"

Ezt a sok hülyeséget komolyan gondolod?

2021. jún. 12. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!