Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, hogy a lányom...

Mit csináljak, hogy a lányom együttműködő legyen az orvosnál?

Figyelt kérdés
A lányom most lett 8 éves. Szerdán kezdte mondani nekem, hogy viszket a puncija és csíp ha pisil. Alapból nagyon kényes és sűrűn hatalmas hisztit csinál ha beüti egy kicsit a lábát, szóval nem gondoltam rögtön, hogy akkora baj lenne. Csütörtökön nem rendelt a háziorvos, szóval pénteken vittem el. Itthon végig panaszkodott, de az orvosnál nem engedte, hogy megnézzék a punciját. Üvöltve sírt és nem tudta megvizsgálni az amúgy nagyon kedves doktornő. Végül eljöttünk, mert látatlanba nem írt fel semmit. Értem hogy kínos lehet neki de 3an voltunk csak bent a rendelőben.
2021. jún. 12. 17:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
36%

"Az meg h egy 8 évest hasonlítasz egy felnőtthöz, megint csak baromság."

Akarom mondani másik x éves gyerekhez

Mert Te biztos olyan szuperül nevelted

Tessék egy vállon veregetés!

További szép estét

2021. jún. 12. 20:28
 32/48 anonim ***** válasza:
10%
Csomoan elfelejtik a gyerekkel kapcsolatban, hogy lehet mobillal fotozni. Pedig en mennyi kakis pelust kuldtem igy a vedononek... 😂 ilyen szinu, olyan szinu allagu... 😅
2021. jún. 12. 23:37
 33/48 anonim ***** válasza:
25%
Ha tableten viszed a kepet meg ra is nagyithat
2021. jún. 12. 23:40
 34/48 A kérdező kommentje:
És te lefotóznád a szégyenlős már lassan kamaszodó lányod punciját?
2021. jún. 12. 23:55
 35/48 anonim ***** válasza:
22%

Nem az a válaszoló vagyok, de le. Sokkal kisebb trauma, mint felfeküdni a vizsgálóra szétvetett lábakkal.

De el nem küldeném a képet senkinek sehova. Helyben megmutat, kitöröl.

De a vielzeletvizsgálat tényleg alap és konkrétan filléres vizsgálat, mert csak akkor kell tovább küdeni, ha a minden orvosnál lévő (meg nekünk otthon is) tesztcsík problémát jelez. Egy 10 próbás Cybow teszt darabra kb. 20 Ft.

2021. jún. 13. 01:53
 36/48 anonim ***** válasza:
56%
Megertelek. Az enyem is ilyen ,iszonyat hisztis es felos is. Egy szalka kivetel fel napos orditos cirkusz,ketten fogjuk le mire sikerul. Egy horzsolastol elfeheredik es kis hijjan elajult. Ő sem engedne. Ami bevalt egyszer,az ajandek. Ott volt a nagy doboz lego a kezemben es akkor engedte. Tudom nem valami kovetkezetes szuloi modszer,de letojom,ha maskepp nem engedi. Vegyel egy jo draga ajandekot legyen ott a szatyrodba es mond,ha engedi megkapja,amugy nem.
2021. jún. 13. 05:54
 37/48 anonim ***** válasza:
36%
Kizárt, hogy nem néz vizeletet, csak a bugyiba mászik be az orvos. Annyi itt a perverz barom...
2021. jún. 13. 06:27
 38/48 anonim ***** válasza:
51%

22, nem így van.

Egy teszt kb semmibe nem kerül.

Senkit nem vetkőztetünk, első mindig egy fehérje/genny. (Mi ráadásul nem is tesztcsíkkal nézzük, itt még szulfoszalicilsav meg KOH van a polcon...)

2021. jún. 13. 06:32
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
Ertem. Tehát nem kell megnézni, végülis nem lényeges, csak vizelet teszt kell, mert abbol ugye minden kiderül. A nőgyógyászotok is így szokta? Csak vizeletteszt, az mindent megold?
2021. jún. 13. 06:52
 40/48 anonim ***** válasza:
83%

39, ne dumálj félre. Nem nőgyógyászról beszélünk.

Felnőtt ember el tudja dönteni, ha vizelés közben fájdalmat érzett, az a húgycsőben, vizelés közben jelentkezik, vagy a vizelet maró hatására a szeméremtesten. Ettől függően megy urológushoz vagy nőgyógyászhoz.

Egy gyerek nem biztos, hogy ezt meg tudja mondani, ezért igen, első körben vizeletvizsgálat, ami nem kellemetlen, nem fáj, viszont az eredménye befolyásolja a továbbiakat.

2021. jún. 13. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!