Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vágjam le a kislányom...

Hogyan vágjam le a kislányom körmét ha nem engedi?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete nem engedi a közel 3 éves kislanyom hogy levágjam a körmét.

Azt mondja hogy a körömvágás fáj.

De soha nem csíptünk bele az ujjába,nem vágtuk túl rövidre.....

Már próbáltam vele erről beszélgetni,próbáltam trükkökkel rávenni de semmi.

Már késő este is próbáltam álmában levágni neki de egyből megérzi és húzkodja a kis lábait,kezeit.

Teljesen tanácstalan vagyok,félek hogy be fog neki szakadni,vahy be nől neki!mit csináljak?

2021. jún. 6. 22:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ma annyit sikerült elérnem hogy a kezén engedte hogy lereszeljem de a lábán továbbra sem engedi 😩
2021. jún. 7. 14:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Legalább haladás van, az is valami, ne legyél telhetetlen.
2021. jún. 7. 14:18
 23/24 A kérdező kommentje:
Persze én már ennek is nagyon örülök
2021. jún. 7. 15:05
 24/24 anonim ***** válasza:
49%

Hát pedig ha más nem megy és éjszaka sem tudjátok megoldani, akkor egyikőtök lefogja, a másik vágja.

Nálunk is volt ilyen időszak öcsémnél, elég hamar elmúlt, de addig ezerféle trükköt be kellett vetni :D és sajnos ment a lefogós dolog is, mikor má túl hosszú volt neki.

2021. jún. 9. 15:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!