Hogyan vágjam le a kislányom körmét ha nem engedi?
Kb 1 hete nem engedi a közel 3 éves kislanyom hogy levágjam a körmét.
Azt mondja hogy a körömvágás fáj.
De soha nem csíptünk bele az ujjába,nem vágtuk túl rövidre.....
Már próbáltam vele erről beszélgetni,próbáltam trükkökkel rávenni de semmi.
Már késő este is próbáltam álmában levágni neki de egyből megérzi és húzkodja a kis lábait,kezeit.
Teljesen tanácstalan vagyok,félek hogy be fog neki szakadni,vahy be nől neki!mit csináljak?
Reszelni is próbáltam de nem engedi azt sem!hiába próbálom álmában megérzi és kapkodja a lábát!
Csak az miatt aggódom hogy be ne szakadjon neki
Azt meg sajnos nem tudom hogy mikor alszik mély alvásban.pedig még azt is felajánlottam neki hogyha engedi levágni utánna kilakkozzuk neki 😂
Amugy ja, sima hiszti, lefogod es kesz.
Unokaocsem detto ugyan ez a hiszti az anyjaval, keresztanyjanak meg engedi hogy levagja, szoval... 3 eves, ne mar hogy az legyen amit o akar. Legy kovetkezetes.
Manikűrös?
Kollégám kislányánál ez lett a megoldás, átmeneti ideig tartott ez a "hiszti".
Nőcis dolog, szépségszalon, el volt ájulva a kiscsaj, simán odarakta a kezét-lábát a nőnek.
Esetleg megpróbálhatnád hogy magának reazelje. Azzal nemigazán tudja megsérteni magát, s mégiscsak magának jobban érzi, hogy hogyan lenne jó.
Én a kezemen vágni most se szeretem, mert olyan fura érzés, ráadásul nagyon érzékeny utánna az ujjbegyem, ha teljesen levágom (pár mm hosszt mindig hagyok). Neki is lehet hasonló gondja van, de mivel még csak 3 éves, csak annyit tud mondani, hogy "fáj".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!