Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vágjam le a kislányom...

Hogyan vágjam le a kislányom körmét ha nem engedi?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete nem engedi a közel 3 éves kislanyom hogy levágjam a körmét.

Azt mondja hogy a körömvágás fáj.

De soha nem csíptünk bele az ujjába,nem vágtuk túl rövidre.....

Már próbáltam vele erről beszélgetni,próbáltam trükkökkel rávenni de semmi.

Már késő este is próbáltam álmában levágni neki de egyből megérzi és húzkodja a kis lábait,kezeit.

Teljesen tanácstalan vagyok,félek hogy be fog neki szakadni,vahy be nől neki!mit csináljak?

2021. jún. 6. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Mindig akkor vágtam a körmüket amikor már mélyen aludtak
2021. jún. 6. 23:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Reszelni nem próbáltad?
2021. jún. 7. 06:50
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Kasztrációs szorongás, tök normális ebben a korban, elmúlik majd magától. Addig is akkor vágjátok le, amikor alszik!
2021. jún. 7. 06:57
 14/24 A kérdező kommentje:

Reszelni is próbáltam de nem engedi azt sem!hiába próbálom álmában megérzi és kapkodja a lábát!

Csak az miatt aggódom hogy be ne szakadjon neki

Azt meg sajnos nem tudom hogy mikor alszik mély alvásban.pedig még azt is felajánlottam neki hogyha engedi levágni utánna kilakkozzuk neki 😂

2021. jún. 7. 07:33
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Én lefogom, férjem megcsinálja. Csak sima hiszti, kinövi majd. Enyém 4 éves, fodrászt már hagyja, hajmosás az ordítás itthon, körömvágást néha elviseli néha nem, 3 évesen ordított folyton.
2021. jún. 7. 08:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hat reszeld. Azt meg o is megtudna csinalni
2021. jún. 7. 08:37
 17/24 anonim ***** válasza:
57%

Amugy ja, sima hiszti, lefogod es kesz.

Unokaocsem detto ugyan ez a hiszti az anyjaval, keresztanyjanak meg engedi hogy levagja, szoval... 3 eves, ne mar hogy az legyen amit o akar. Legy kovetkezetes.

2021. jún. 7. 08:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Manikűrös?

Kollégám kislányánál ez lett a megoldás, átmeneti ideig tartott ez a "hiszti".

Nőcis dolog, szépségszalon, el volt ájulva a kiscsaj, simán odarakta a kezét-lábát a nőnek.

2021. jún. 7. 09:37
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Esetleg megpróbálhatnád hogy magának reazelje. Azzal nemigazán tudja megsérteni magát, s mégiscsak magának jobban érzi, hogy hogyan lenne jó.

Én a kezemen vágni most se szeretem, mert olyan fura érzés, ráadásul nagyon érzékeny utánna az ujjbegyem, ha teljesen levágom (pár mm hosszt mindig hagyok). Neki is lehet hasonló gondja van, de mivel még csak 3 éves, csak annyit tud mondani, hogy "fáj".

2021. jún. 7. 10:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
hagyd neki valamivel hosszabbra, a köröm alatti bőr közvetlenül nekem is nagyon érzékeny
2021. jún. 7. 12:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!