Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kb 3hete rá szokott a kislányo...

Kb 3hete rá szokott a kislányom aki 3 éves hogy elkezd dadogni. Valaki járt így? Kinőtte?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen egy szó mintha beakadna a lemez ès elkezdi ugyanazt a szót ismételni akár 10x is egymás után mire kimondja amit szeretne. Próbáltam neki elmagyázni hogy ilyenkor nagy levegő és utána mondja ki amit szeretne de nem nagyon érti mire is gondolok. Keresek logopédust de nem biztos hogy ilyen kicsivel fog foglalkozni. De mivel költözünk így kb 1-2 hónap múlva tudnám vinni rendszeresen az új helyen. De addig is jó lenne nyugtatás vagy valami , esetleg tippek,

2021. jún. 5. 23:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kb 1hónap alatt elmúlt neki, most látom hogy kitettem ezt a kérdést el is feledkeztem már hogy ilyen is volt. Ha valakinek esetleg későbbiekben lesz ilyen kérdése lássa ,hogy mi lett. :)
dec. 12. 09:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!