Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyermeked mindennap nyomkodj...

A gyermeked mindennap nyomkodja a telefont? Hány éves?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Régen nyomkodták a gyereket a telefonokat. Ezeket az újakat már csak simogassák.
2021. ápr. 28. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

5 éves a lányom. Néha megkapja a telefonom színezni. Van egy felnőtteknek való színezőprogramom, nagyon szereti.

Természetesen nem 18+-os :).

Ennyi. Meg ha bekapcsolom a youtube-ot, akkor ott kattintással indít zenét. Keresni még nem tud természetesen, mert nem tud írni :).

Ennyi. Elég is ez 5 évesen.

2021. ápr. 28. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom nyomkodja, de nem tudom mennyit, és igazából nem is érdekel. 24 éves, már nem lakik velünk.
2021. ápr. 28. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Kisgyermek kategóriában biztosan a te 24 éves gyereked érdekelte a kérdezőt. Jaaa,hogy jó poénnak gondoltad? Nem nevettem.
2021. ápr. 29. 09:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

4 es 6 eves ovisok, akik nem jarnak oviba mar kb tavaly marcius ota: egyaltalan nem nyomkodnak se telefont, se tabletet, tevet se neznek, csak hetvegen egy-egy mozit.

Nem is fogom egyelore engedni nekik, mivel tudnak irni-olvasni, ezert ha hagynam felugyelet nelkul, ki tudja, miket talalnanak a neten. Nekem meg nincs idom oket felugyelgetni :)

2021. ápr. 29. 13:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Az ovisom (5 éves) csak hétvégén játszhat rajta. A nagy már felsős (tudom, mindjárt jön a "ki kérdezte, az már nem kisgyerek", de nem érdekel), őt már nem ellorzom, de úgyis az asztali gépén szeret inkább játszani.
2021. máj. 1. 12:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyébként -#7 vagyok- nálunk a gyerek egyszerűen nem kapott telefont, illetve nem olyan telefont kapott, amin netezni lehet.

Most, illetve tavaly 14 éves korában kapott tabletet, amikor a kovid miatt átállt online oktatásra a rendszer.

A tableten viszont csak az iskolával kapcsolatos dolgokat akarja használni.

Az igaz, hogy "iskola" után szívesen van kinn a kertben az állatokkal, nyír füvet, magot vet, gyümölcsfát stb. metsz.

Este pedig valódi könyvet olvas.

2021. máj. 4. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!