Hogyan tudnám majd megoldani újszülött babám mellett 3 éves gyermekem mindennapi "levegőztetését"?
Hát ez fura,mert én úgy tudom hogy az első 1-2 hétben nem javasolt kimenni vele levegőre.Főleg,hogy nyakunkon a tél.Nekem azt tanácsolták,hogy ablak mellett levegőztessem a kisfiamat,még az elején.
Az első válaszolóval nagyon nem értek egyet.Én nem tartom búra alatt a gyermekem,de úgy gondolom,hogy először még a környezetét,otthonát kellene megszoknia,nem "kicsapni" az utcára miután haza estünk a kórházból!!!!
Hát vagy felkészülsz és keresel jó kis otthon ülős,kreatívkodós (vagy a amit a nagyobbik nagyon szeret)elfoglaltságot,vagy igénybe veszed a nagyszülők,barátok segítségét,hogy ők felügyeljék a nagyot,pl. a játszótéren.Vagy apuka az alapvető 5 nap szabadságán túl vesz még ki 1-1,5 hetet és ő oldja ezt meg.Jobbat nem tudok. :(
Semmi baja nem lesz a picinek, ha felöltözteted és nem viszed sok ember közé.
A lényeg, hogy ne legyen köd/nagyon párás a levegő (meg azért ugye ne a legnagyobb szélben menjetek ki).
4 hét???????
Akkor most gondolj bele: Sokmindenkinek ovis, sőt iskolás a gyermeke akiket vinni kell és ismerjük be sok apa már 6-ra jár dolgozni. Hidd el vinnie kell az újszülöttet is magával, ha a nagyokat intézménybe viszi. 2 hetesen nyugodtan sétálhattok kint. 1,5 hetesen elkezded szoktatni a levegőhöz. Az első 5 napban apa szabit kaphat amit ugye kötelező megadni. Akkor szépen meg lehet oldani. Ha nem 5-6-kor se lesz baj ha a nagyobb levegőzik. 2 hét nem a világ. Kibírja!
Nem kell túlreagálni, de majd te is látod! sok boldogságot!
4 hét baromság, a védőnőd bolond.
Pont azt akartam írni, hogy akkor 4 hétig nem vittem volna a nagyokat oviba, suliba? ne már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!