2 éves kislányomhoz aki már majdnem szobatiszta volt hazahoztuk az újszülött kishugit és újra pelus kellet! :- (Van így más is?
Engem is ezzel "riogattak", így 2,5 éves korában kezdtünk csak neki a témának.
Szerintem pár hónapig ne is említsd fel a témát. Megvárhatjátok a tavaszt/nyarat is, de leginkább azt, amikor maga mondja, hogy szeretné.
Én is így voltam, amikor öcsémet hazshozták anyuék, újra pelenkás lettem, pedig ez még a tetra pelenkás időszak volt... Pár hónap kellett, és újra a régi lettem.
Ezért én a lányommal vártam, amíg a tesója kicsit nagyobb lesz. (A gyerekeimnél amúgy csak másfél év a korkülönbség, a tesóm meg közöttem 2 év kereken)
De a lányaimnál, majdnem fél év után előjött, hogy a nagyobbiknak mégiscsak kell délutánra pelenka, mert anélkül lefektetni sem tudom, olyan ordítás van, amira a kisebb fel is ébred.... szóval egyfajta tesóféltékenység...)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!