Hogyan tudnám majd megoldani újszülött babám mellett 3 éves gyermekem mindennapi "levegőztetését"?
Figyelt kérdés
1-2 hét múlva szülök elvileg, és ugye az első pár hétben nem igen szabad kivinni még a pici babákat. Társasházban lakunk, ezért is kérdem, mert nem tudom csak úgy kirakni a nagyobbat az udvarra. Segítségem nem igen lesz. Férjem is 5-6-ig dolgozik, és akkor meg már sötét van. Van valakinek tippje esetleg?2012. nov. 4. 17:23
11/14 anonim válasza:
Akkor leírom saját tapasztalatomat, nem amit könyvből olvastam. Lányom november végén született, 2 hét után vittem ki, onnantól meg minden nap órákat aludt kint a nagy hidegbe, +5 fokig mindenképp, alatta kevesebb ideig, de kimentünk.
ÉS egyszer sem volt beteg.
Az éb védőnőm anno azt mondta, hogy nem lehet, hanem ki KELL vinni, ez jót tesz az immunrendszerének.
És így is volt.
12/14 anonim válasza:
Pontosan utolsó! Én is ezt csináltam, csak picivel hamarabb muszájból. De meg is lett az eredménye, mert amikor -15 fokban kellett elmennünk babakocsival,se lett kutya baja! Vidám volt utána, közben nagyot aludt.
13/14 anonim válasza:
Sajnos első babánál az embernek a könyvek a mankói sokszor. Főleg, ha még az őt körülvevő dokik is egymásnak ellentmondó dolgokat beszélnek....
14/14 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm MINDENKI válaszát, sokat segítettetek! Lehet, hogy valóban eltúloztam a dolgot, de hát mit csináljak, ha védőnő, gyerekorvos, stb ezeket a tanácsokat adja, a közelemben pedig nincs most más kismama, akinek téli babája lenne.
2012. nov. 5. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!