A gyermeked mindennap nyomkodja a telefont? Hány éves?
#1 és #6 inkább a bunkó stílusod zavarja...
Nekem 2 és 4 évesem van, nem nyomkodják a telefont, mert sosem kapták a kezükbe.
Kedves 1# és 6#,nincs gyerekem. De köszi,számomra a válaszod nem volt hasznos. Egyébként mindkét válaszodat leértékeltem ,csak az a baj,hogy ennél lejjebb nem tudtalak. De mivel egyedül nem tudlak 0%-ig levinni,így gondolom másnak sem tetszik a stílusod,mint ahogy az alap értékelésedből is látszik:)
Többieknek köszönöm a válaszokat!
Kérdező, a személyeskedést "aztat mink itten nem szeressük".
Egyébként meg miért érdekel, ha nincs gyerMeked?
A telefon feszt nyomkodása, illetve a "pulya" telefonnal való lefoglalása valódi nevelés helyett csak egy bizonyos népréteg szokása, én úgy tapasztaltam meg, nálunk nem divat. :)
Most tisztára eszembe jutott a gyerekkorom első "multiplayer" élménye: egyik barátommal ülünk a szobámban, s mindketten rekordot próbálunk dönteni egy Tetris utánzatban a saját nyomógombos Nokiánkon (Az nyert, akinek több pontja lett). Mindezt kisiskolásként 10+ éve.
Azóta annyi változás lett, hogy nagyobbak a kijelzők, és nem kell élőben megnézni a másik rekordját, mert a legtöbb játékban mások eredményeit is lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!