Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyermeked mindennap nyomkodj...

A gyermeked mindennap nyomkodja a telefont? Hány éves?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudja nyomkodni, ami nincs
2021. ápr. 28. 19:18
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Online oktatás van és nem lehet menni sehova mert minden zárva van. Az én gyerekeim sajnos az iskola és az online kapcsolattartás miatt órákat ülnek a gép előtt. Egy 16 és egy 14 éves lányom van. Amikor nem volt covid nem lógtak rajta exrém sokat, persze az életük része volt. De szerintem ez teljesen rendben van. Főleg az idősebbik lányom, aki nem az osztálytársaival barátkozik hanem más gyerekekkel ésva barátja is másik iskolába jár, így amikor járnak iskolában sem tud velük mindennap találkozni, velük is telefonon, vagy üzenetben beszél
2021. ápr. 28. 19:21
 3/17 anonim válasza:
32%
Szerintem 12 éves korig nincs helye a telefonnak a gyermeknél utána pedig naponta 2 órát engedek telefonozni. Az pont elég nem is sok nem is kevés. Az online oktatàson kívűl.
2021. ápr. 28. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
A kisgyerek kategóriában van a kérdés, tehát nem a 14, 16 éves gyerek érdekel bárkit is
2021. ápr. 28. 19:31
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

#1 és #6 inkább a bunkó stílusod zavarja...

Nekem 2 és 4 évesem van, nem nyomkodják a telefont, mert sosem kapták a kezükbe.

2021. ápr. 28. 19:39
 6/17 A kérdező kommentje:

Kedves 1# és 6#,nincs gyerekem. De köszi,számomra a válaszod nem volt hasznos. Egyébként mindkét válaszodat leértékeltem ,csak az a baj,hogy ennél lejjebb nem tudtalak. De mivel egyedül nem tudlak 0%-ig levinni,így gondolom másnak sem tetszik a stílusod,mint ahogy az alap értékelésedből is látszik:)

Többieknek köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 28. 19:40
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, a személyeskedést "aztat mink itten nem szeressük".

Egyébként meg miért érdekel, ha nincs gyerMeked?

A telefon feszt nyomkodása, illetve a "pulya" telefonnal való lefoglalása valódi nevelés helyett csak egy bizonyos népréteg szokása, én úgy tapasztaltam meg, nálunk nem divat. :)

2021. ápr. 28. 19:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Most tisztára eszembe jutott a gyerekkorom első "multiplayer" élménye: egyik barátommal ülünk a szobámban, s mindketten rekordot próbálunk dönteni egy Tetris utánzatban a saját nyomógombos Nokiánkon (Az nyert, akinek több pontja lett). Mindezt kisiskolásként 10+ éve.

Azóta annyi változás lett, hogy nagyobbak a kijelzők, és nem kell élőben megnézni a másik rekordját, mert a legtöbb játékban mások eredményeit is lehet látni.

2021. ápr. 28. 20:01
 9/17 A kérdező kommentje:
Egyébként utolsó,most hogy írod,az első telefonomat 3.-os koromban kaptam,emlékszem rá,motorola volt. Szinte folyton nyomkodtam az alapjátékokat. Igazad van.
2021. ápr. 28. 20:10
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
6 éves fiam van. Minden nap telefonozik. 3 féle játékot játszik, videókat néz, zenét hallgat.
2021. ápr. 28. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!