Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi az egészséges, normális...

Mennyi az egészséges, normális "időarány" a kisgyerek (2,5 éves) nagyival és otthon a szüleivel töltött idő tekintetében? mit gondoltok az alábbi helyzetről?

Figyelt kérdés

Az mennyire egészséges, elfogadható, hogy a kisgyerek délelőtt is van a nagyival, náluk is alszik úgy, hogy a nagyi altatja, aztán a délutáni levegőzést is a nagyival tölti, majd késő délután vagy kora este viszik haza a gyereket a szülőkhöz?

Ez hetente több nap van így, kb 4 nap a hétből.

Az apa home office-ban dolgozik, az anyuka pedig szintén otthon van, a második babát várja. Tehát nem dolgoznak, és nem, nem zavarná az apukát sem a munkájában, mert olyan a ház kialakítása.

2021. jan. 26. 22:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkinek más a normális de én nem adnám le ilyen helyzetben minden nap ennyi időre, ha nem lennék veszélyeztetett vagy ha nem viselne meg nagyon a terhesség.
2021. jan. 27. 05:50
 12/27 anonim ***** válasza:
55%
100% egészséges és teljesen normális. Az nem, hogy te, mint közöd nincs hozza személy beleszólsz. Magánügyük.
2021. jan. 27. 06:23
 13/27 anonim ***** válasza:
34%
Egészségesnek egészséges ez a helyzet,mert a pici inkább legyen ott, ahol törődnek vele, nem érzik nyűgnek a jelenlétét, mintsem otthon egy "kényelem-anyukával". Legalább is hasonló családnál akiket én ismerek, ez a helyzet, nem tudom nálatok is erről van-e szó...
2021. jan. 27. 08:04
 14/27 anonim ***** válasza:
74%
Én örültem volna neki, ha az egyik nagyszülő elvitte volna egy kicsit a lányomat.Terhesen alig tudtam közlekedni itthon a víztől.. De anyósomat nem érdeklik az unokák, csak akkor jön, ha kell valami neki. Az öcsém sajnos sérült így napi 24 órában felügyeletre szorul,így magamra maradtam. Részemről teljesen oké egy ilyen nagyszülő. Ha dolgoznak a szülők ha nem dolgoznak akkor is jó, ha vigyáz rá. És a gyereknek is jobb a változatosság, hogy ne legyen otthon 0-24-ben. Lehet, hogy anyuka rosszul viseli a terhességet. Nálam az is nagy segítség lenne, ha mondjuk nagytakarítás alatt valaki vigyázna a gyerkekre. Örülnék egy ilyen jófej nagyinak.
2021. jan. 27. 08:13
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

Te vagy a nagyi?

Nagyi örömmel csinálja?

2021. jan. 27. 08:45
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Anyuka veszelyeztett terhes?Fekudnie kell?vagy rosszul van egesz nap?emelyeg, hany? Tehat fizukalisan nem tudja ellatni a gyereket? Nem tudja etetni, altatni, foglalkozni vele?esetleg dolgozik otthonrol o is?mert ha igen, akkor ez a legjobb es legegeszsegesebb megoldas.

Ha anyukanak nincs a terhessegen kivul semmi "baja", csak lusta a gyerekkel foglalkozni, az viszont nem oke.

Apukat ne vegyuk ide, mert attol, h otthon van, o is dolgozik.

2021. jan. 27. 10:05
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Mi az hogy home office-ban van tehát nem dolgoznak? Anyuka babát vár, oké, de dolgozik? Ha ő nem dolgozik akkor ez furcsa egy kicsit, de akkor is az ő dolguk. A gyereknek nem ártanak vele.
2021. jan. 27. 15:16
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

Ha ugy tetted volna fel ugyanezt a kérdést, hogy te vagy az anyuka és érdeklődnél, hogy mennyire normális az, hogy bár otthon vagy de a gyereked szinte egész nap a mamánál van, mindjárt más válaszokat kapnàl. Pl.: magadnak szültél vagy a mamának, neked kellene otthon lenni vele nem másnak, lepasszolod miközben otthon vagy st stb.

De ugy tetted fel a kérdést mint egy 3.ik személy tehàt az van, hogy ugyanez a szituàció természetes, normális, mi közöd hozzá, minek szólsz bele ez így normàlis stb. Ilyen ez a gyk.

2021. jan. 27. 16:18
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
18: talán mert undorító dolog valakit úgy szidni a háta mögött hogy nem is tud róla és meg sem tudja védeni magát, nem ismerjük a teljes sztorit.
2021. jan. 27. 16:30
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

“talán mert undorító dolog valakit úgy szidni a háta mögött hogy nem is tud róla” —- magyarán ugyse olvassa.

19. Ezzel csak megerősítetted azt amit a 18 as írt. A lényeg itt valóban az, hogy többnyire azt szidják aki a kérdést felteszi mert az ugyis olvassa. A történetből meg csak ugy lehet kiindulni ahogy ide le van írva, az lehet több és kevesebb is.

2021. jan. 27. 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!