Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora volt a legidősebb...

Mekkora volt a legidősebb gyerek az ismerősi körödben, aki még cumizott?

Figyelt kérdés

A kérdést az ihlette, hogy a távolabbi családban van egy gyerek, aki idén már 9 éves lesz és még cumizik, nem is keveset, mert napközben is iskola után szinte egész nap a szájában van.

Nálatok mekkora a "rekord"?

tegnap 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Én cumiztam 4 éves koromig, azt tudom.

A fiam 3 éves és még cumizik éjjel.

Ennél nagyobb gyerek nem volt ismerős körben aki cumizott volna

Illetve a lányom 6 éves koráig cumisüvegből itta a teát éjjel.

tegnap 21:49
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Kislányom bár sosem cumizott; de 6 éves, és még szopja az ujját.
tegnap 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
25%

Az a gyermek, aki 9 évesen még cumizik, annak valamilyen betegsége/ fejlődési rendellenessége van! Pl.: autizmus spektrumzavar, szenzoros integrációs zavar, egyéb pszichés zavarok, stb....

Ez egy bunkó, tapintatlan kérdés!

tegnap 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős kisfia 5 éves, és még cumival alszik. Eddig talán ő a "rekord", de ha a szülők nem mondják, akkor róla sem tudnám...
tegnap 21:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Miért lenne bunkó kérdés? Nem ítélkeztem a kérdésben, nem írtam semmi rosszat senkire, szimplán kíváncsiságból kérdezem, hogy ez mennyire gyakori.
tegnap 22:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Akinek meg bántó ez a kérdés, mert az ő gyereke pl autista és azért cumizik, az ne válaszoljon és kész.
tegnap 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
12éves szopja az ujját. igaz nagyon stresszes a nevelő apuka bántalmazta többször
tegnap 22:14
 8/14 Vágy-i válasza:
35%
20.
tegnap 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

7 éves koromig cumiztam, nem tudom pontosan meddig, de első osztályba még fixen úgy mentem és akkor elmúltam 7.

Nincs és nem is volt semmilyen zavarom, egy szülők válása traumám max.

tegnap 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Aki rágja a körmét vagy cigizik az a cumizásnak felel meg. Mindkettő önnyugtatás, stresszlevezetés, orális tevékenység.
tegnap 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!