Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora volt a legidősebb...

Mekkora volt a legidősebb gyerek az ismerősi körödben, aki még cumizott?

Figyelt kérdés

A kérdést az ihlette, hogy a távolabbi családban van egy gyerek, aki idén már 9 éves lesz és még cumizik, nem is keveset, mert napközben is iskola után szinte egész nap a szájában van.

Nálatok mekkora a "rekord"?

tegnapelőtt 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
3 év felett gusztustalan
tegnap 01:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Iskolas koráig cumizott, és 5.-és volt, amikor még este cumisuvegbol itta a kakaót az unokatestverem
tegnap 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Fiam 6 éves. 3 ovistársa cumizik még. számomra durva.
tegnap 07:38
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Lányom ovistársai (normál állami óvoda) nagycsoportban, 6 év felett még simán cumiztak délutáni alváskor (és gondolom ha már az oviban, akkor otthon még jobban).

Lányom, aki autista (!), meg 2 évesen tette le magától.

Erről ennyit.

Nem feltétlenül a "beteg" fog az atlagtól eltérően viselkedni.

Annó osztálytársam is volt, aki még felsőben is az ujját szopta.

tegnap 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Unikatesóm hét évesen is cumizott, ujj/cumi felváltva, amelyik épp elérhető volt. Szülei sz.rtak rá, csak maradjon csöndben.
tegnap 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15: milyen hátránya származik belőle - azt leszámítva hogy csúfolhatják ha a suliban megtudják?
tegnap 17:49
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os hát azért származik belőle hátránya, beszédfejlődés és fogazat terén is, én legalábbis úgy tapasztaltam. És ezt se bunkóság miatt írom.
tegnap 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez tény.

Közben meg ha nem tudja magát másképp megnyugtatni, abból is - csak az nem olyan látványos mint egy rossz fogsor.

A szülő felelőssége nagy.

tegnap 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 7 évesen is cumizós.

A fogaim olyan egyenesek, hogy konkrétan a fogorvosok is meg szokták kérdezni, hogy volt e fogszabályzóm pedig nem, a beszédem meg annyira szép volt mindig, hogy évekig elvittem minden kerületi vers/próza/szépkiejtés versenyt :)

Szóval nem feltétlen származik belőle probléma, míg a húgom soha nem cumizott mégis egy katasztrófa volt a fogsora.

tegnap 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!