Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesem vastag téli overálban...

2 évesem vastag téli overálban,sapkában,és betakarva volt amikor sétáltunk ma,és hideg volt az orra és az arca és piros. Fázott?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem tudom hogy mit csináltam rosszul
tegnap 16:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
tegnap 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

:D :D :D :D :D :D :D

bocsi, de :D :D :D :D

Szóval, miután jól kinevettem magam: volt bármi jele annak, hogy fázott? Nyűgös volt, sírt, mondta, akármi? Ha fázott is, lenne bármi jelentősége?

Amúgy ma nekem is hideg volt az orrom kint, mert hideg volt. Attól még nem fáztam, mert jól felöltöztem. A leírás alapján a te 2 évesed hasonlóan járt. Nem tudom, miért feltételezed, hogy bármit is rosszul csináltál? Teljesen normális, hogy 0 fok körüli hőmérsékleteken (most +/- 1-2 fok lényegtelen) a fedetlen bőrrészek hidegek és kipirosodnak. Az még nem jelenti, hogy bármit is elrontottál vagy bármi baj lenne ezzel. Normális.

tegnap 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tud már legközelebb engedd sétálni őt is. Ha mozog kevésbé fázik
tegnap 16:37
 4/16 A kérdező kommentje:

Sétált csak 12 kg és haza felé én cipelem

Na szóval igen lehet hogy hülye kérdés volt

Így utólag már bánom is 😅

tegnap 16:40
 5/16 anonim ***** válasza:
14%
Ilyen enyhe idöben igen nagyfokú hülyeség a gyereket vastag téli overálban, sapkában, betakarva sétáltatni, egyrészt a gyereknek mozognia kellene a szabadban, másrészt ilyen idöben és így agyonöltöztetve fázni nem tud, viszont az immunrendszere teljesen leépül.
tegnap 16:42
 6/16 Miss Lady ***** válasza:
XD
tegnap 16:51
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
#5. Könyörgöm, vezesd már le, hogy hogyan épül le az overáltól az immunrendszer. Várom!🤣
tegnap 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Két éves fiamon ma harisnya volt és egy bélelt vastagabb nadrág.

Egy pulcsi, rajta kabát, sapka sál, és hideg volt az orra megsem fázott.

tegnap 17:51
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Remelem nem kapsz agyverzest 5-os, de a 2 evesem meg aludni is szokott kint babakocsiban! :D

Mi az, hogy mozogni KELL? Es ha nem?

Amugy nalunk nem volt enyhe ido. 5 fok, kifejezetten csipos szel. Meg jo, hogy feloltoztetem a gyereket!

tegnap 18:15
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
De buta vagy istenem 🤦‍♀️😅
tegnap 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!