Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha jövőhéten napközben a...

Ha jövőhéten napközben a maximum 10 fok lesz, akkor mit adjak a 2 éves gyerekre? Sapka is kell már? Mi ez a hirtelen időváltozás? Nagyon fázós vagyok, szerintem ide már kabát kell. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

szept. 12. 22:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
8%

Sapka -10 fokban kell.

Vekony kabat.

szept. 13. 00:12
 2/36 anonim ***** válasza:
24%

2,5 éves a fiam.

Nem fazos gyerek, így csak egy nadrágot kap, pólót, rá vékony pulcsit és egy szvettert.

Tegnap nálunk 14 fok volt, egy szvettert kapott pulcsi nélkül.

Sapkát majd valamikor október közepén adok rá.

szept. 13. 05:52
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk most 12 fok van, a 19 hónapos gyerekem kint motorozik.

Van rajta egy atléta body, vékonyabb pulcsi, széldzseki, és egy kicsit vastagabb melegítőnadrág.

Vékony sapka is van rajta.

szept. 13. 07:43
 4/36 anonim ***** válasza:
65%
Kabat biztos kell, igen. Bar en mar tegnap is overalt adtam a 1,5 evesre, de nyilvan nem telit, viszont nalunk szakado eso van es 9 fok.
szept. 13. 08:15
 5/36 anonim ***** válasza:
25%

9 fok, szakad az eső.

Pulcsiba mentek ma is oviba (kocsival 2 perc az ovi)

szept. 13. 08:24
 6/36 anonim ***** válasza:
14%

Faggyatok meg már tényleg.

Eddig azon sírt a szátok, hogy negyven fok van, eleg-e a gyerekre egy body vagy egy póló.

Ennyire nem tudtok dönteni?

Gratulálok, nagyon okosak vagytok.

szept. 13. 08:31
 7/36 anonim ***** válasza:
69%
Én egy vékony sapkát fogok rá adni a jövő héten, mert elég vacak az immunrenszere. Vékony kabátot már mai s adtam rá, alatta vékony pulcsi, nem viszem túlzásba még, elég szeles, hűvös idő van.
szept. 13. 09:19
 8/36 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk nagyon hideget fúj a szél. Vettek reggel kabátot és vékony pamutsapit is.
szept. 13. 10:15
 9/36 anonim ***** válasza:
24%
2 és fél éves az enyém, itt most nem esik (még), 13 fok van, kb. nem fúj a szél, pulcsiban és rövidnaciban voltunk az előbb boltban. Viszont ő eléggé aktív gyerek.
szept. 13. 10:24
 10/36 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván ha kocsival megy az ember, nem ugyanazt adja a gyerekre, mintha huzamosabb ideig sétálna🙄

A hosszabb sétára megyünk, vékonyabb sapka átmeneti kabáttal. Ha csak háztól kocsiig és fordítva akkor csak egy pulcsi és kész.

szept. 13. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!