Ha jövőhéten napközben a maximum 10 fok lesz, akkor mit
adjak a 2 éves gyerekre? Sapka is kell már? Mi ez a
hirtelen időváltozás? Nagyon fázós vagyok, szerintem
ide már kabát kell. Mit gondoltok?
A kérdést sem kellett volna feltenni ide pont azért amit a 18 írt.
A kérdező ismeri a gyerekét nem mi.
Én az enyémre nem adok kabátot, mert nincs szüksége rá.
Más gyerek meg csak szvetterbe kabát nélkül fázik
Szóval megint egy hülye kérdés amire nincsen jó válasz.
szept. 13. 14:11
22/36 anonim válasza:
Jó van okostojasok karogjatok csak nagyon sokat 🤣
szept. 13. 14:12
23/36 anonim válasza:
Nagyon fázós vagyok, szerintem ide már kabát kell.
Most rólad szól a kérdés vagy a gyerekről?
szept. 13. 14:14
24/36 anonim válasza:
18 ti szuper anyuka is ugyanilyenek vagytok.
Pontozzatok lefelé azt aki nem ad sapkát a gyerekre, meg nem ad rá vastag kabátot.
Ti beszéltek itt másokra?
szept. 13. 14:20
25/36 anonim válasza:
Nem az van lepontozva, hogy ad rá vagy nem, hanem a stílus miatt. Leirja, hogy ő mit csinál, nem kell melletenni, hogy ő mást kb hülyének néz, mert sapkát ad a gyerekére.
De egyébként mit van itt mindenki raizgulva a pontozasra? Félévkor bizit kaptok, vagy mi?
szept. 13. 14:25
26/36 anonim válasza:
Akkor én miért lettem lepontozva? Semmi olyat nem írtam csak azt, hogy hogyan ment ma óvodába. Leírtam, hogy nálunk milyen az időjárás. Azóta sokkal hidegebb van mint reggel volt. Én inkább adok rá sapit, minthogy fülgyulladással legyen itthon. Nem kocsival hordjuk, 2 utcára van az óvoda. Fogalmam sincs miért kell bántani másokat azért mert így vagy úgy öltözteti a gyereket. Az enyém szól, ha nem kell sapka mert nem fázik, de akkor is szól, ha kell. A kabáttal ugyan ez a helyzet. Tegnap nem adtam rá, de ma mondta reggel, hogy a kantárosba akar menni meg a hozzávaló őszi kabátban, mert fázik kint(kiment az ajtó elé és megnézte milyen az idő). Maga a gyerek is eltudja dönteni, hogy fázik vagy sem. Nemszoktam ráerőltetni semmit, mert ő érzi hogyan jó neki.
szept. 13. 14:37
27/36 anonim válasza:
#26 kettes válasz az enyém.
Stílusom normális nem bántottam senkit.
Ment a lepontozas.
szept. 13. 14:38
28/36 anonim válasza:
27# nagyon másképp öltöztettük mégis mind a ketten sz*rok vagyunk 🤷♀️ ki érti ezt
15# és 26# vagyok
szept. 13. 14:43
29/36 anonim válasza:
Kint játszóztattunk ma 4 ilyesmi korú gyereket. Pulcsi, vízálló overál meg sapaka volt mindegyiken, és így is jéghideg volt a kis kézfejük egy óra után. Rohadt hideg szél fújt és vizes volt minden. Felnőttek is kabátban voltak.
szept. 13. 22:03
30/36 anonim válasza:
Mármint így visszaolvasva, ha keményen a boltig mennék csak ilyen időben, akkor én sem adnék rá pl overált, csak széldzsekit. De mivel hintázik, csúszdázik, pocsolyázik, homokozik, és nem 10 percet van kint hanem másfél-két órát, ezért kell rá. Hiszen tiszta víz az összes játék. Azért azt megnézném hogy akinek itt nagy a szája, az berakja a sárba, a vizes hintába, meg a tócsába a vékony leggingses, szvetteres gyerekét? Ja, gondolom nem, a boltban meg aztán tényleg nem esik az eső. Csak van akinek nem annyi az esti lemozgatás, hogy elviszi boltba meg vissza a kölköt. A huzamosabb kintlétre fel kell már öltöztetni őket. (2 éves a gyerekem, orvost még csak az oltások miatt látott, úgyhogy bár közösségbe még nyilván nem úgy jár, azért nem hinném hogy elcseszett immunrendszere van.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!