Ha jövőhéten napközben a maximum 10 fok lesz, akkor mit adjak a 2 éves gyerekre? Sapka is kell már? Mi ez a hirtelen időváltozás? Nagyon fázós vagyok, szerintem ide már kabát kell. Mit gondoltok?
#30 kölköd esetleg neked van, a másik meg az, hogy bármi van a gyereken, nem értem mi szükség van elvinni őt a játszótérre esőben, vagy eső után amikor minden csupa víz, nyálka sár.
Szerinted ettől lesztek ti jó anyák, hogyha a sárban fog fetrengeni a gyerek? Ha a gyerekemen kabát meg sapka is van, akkor sem engedem őt a sárban turni mint egy malacot.
Nem ettől leszek mintaanya...
A kérdésben amúgy sem szerepelt, hova mennek, csak az, hogy mit adjon rá.
Nem értem mi ez a nagy vagdalkozas. Egy anya ismeri a gyerekét mennyire fázós és aszerint öltözteti fel. Ha majd meghul a gyereke, akkor azt mondja majd az orvosnak, hogyhat gyakorin azt írták nem kell még kabát??
És mi ez a sapkás balkani duma?? Nagy fotelhuszar vagy, hogy megprobalod jól megmondani a magadét :D
33 attól hogy nem engedem sarat turni a játszótéren meg nem azt jelenti, hogy nincs szabad levegőn 1-2 órát a gyerek.
A nyomorult játszótéren kívül is van más elfoglaltság a szabad levegőn.
Kezdem azt erezni hogy valami oriasi baj van velem a gyakori alapjan.
Hat nekem a 12 fok az pulcsis, kabatos ido, mert FAZOM.
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!