Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha jövőhéten napközben a...

Ha jövőhéten napközben a maximum 10 fok lesz, akkor mit adjak a 2 éves gyerekre? Sapka is kell már? Mi ez a hirtelen időváltozás? Nagyon fázós vagyok, szerintem ide már kabát kell. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

szept. 12. 22:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
21%

#30 kölköd esetleg neked van, a másik meg az, hogy bármi van a gyereken, nem értem mi szükség van elvinni őt a játszótérre esőben, vagy eső után amikor minden csupa víz, nyálka sár.

Szerinted ettől lesztek ti jó anyák, hogyha a sárban fog fetrengeni a gyerek? Ha a gyerekemen kabát meg sapka is van, akkor sem engedem őt a sárban turni mint egy malacot.

Nem ettől leszek mintaanya...

A kérdésben amúgy sem szerepelt, hova mennek, csak az, hogy mit adjon rá.

szept. 14. 06:20
 32/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem mi ez a nagy vagdalkozas. Egy anya ismeri a gyerekét mennyire fázós és aszerint öltözteti fel. Ha majd meghul a gyereke, akkor azt mondja majd az orvosnak, hogyhat gyakorin azt írták nem kell még kabát??

És mi ez a sapkás balkani duma?? Nagy fotelhuszar vagy, hogy megprobalod jól megmondani a magadét :D

szept. 14. 10:44
 33/36 anonim ***** válasza:
Az egészséges életmódhoz hozzátartozik,hogy minden egyes nap kint van a gyerek 1-2 órát. Nálunk az oviban is kiviszik őket ha esik-ha fúj, megfelelő ruházat kell és igenis nyugodtan hintázhat, csúszdázhat a taknyos időben is
szept. 14. 11:56
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

33 attól hogy nem engedem sarat turni a játszótéren meg nem azt jelenti, hogy nincs szabad levegőn 1-2 órát a gyerek.

A nyomorult játszótéren kívül is van más elfoglaltság a szabad levegőn.

szept. 14. 14:24
 35/36 anonim ***** válasza:
23%
Itt 12 fok van, nem esik, nem fúj. Az még rövidujjú, rövidnadrág, a sár miatt pedig vízhatlan sportcipő.
szept. 15. 12:41
 36/36 anonim ***** válasza:
56%

Kezdem azt erezni hogy valami oriasi baj van velem a gyakori alapjan.

Hat nekem a 12 fok az pulcsis, kabatos ido, mert FAZOM.

🤣

szept. 15. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!