Utolsó trimeszter második felében lévő kismamik! Ti hogy álltok az előkészületekkel? Össze van pakolva a kórházi csomag? Első vagy többedik baba lesz? Hogy viselitek a frontokat, időváltozást? Mikorra vagytok kiírva?
Október 11-re vagyok kiírva, a kórházi csomagot az előbb pakoltam össze. :)
Mindent megvettünk már, de még semmi nincs a helyén, de nem aggódom, a férjem megold mindent, ha esetleg hamarabb jönne a baba (azért a babaruhákat, holmikat holnap kimosom, kivasalom).
Harmadik baba, az első kettő hamarabb jött a kiírtnál (8 illetve 12 nappal), remélem, a harmadik is hasonlóan cselekszik, mert a túlhordástól tartok nagyon.
Szerencsére engem is hagynak pihenni, most a fronttól fáj a fejem, és a parlagfű-allergiám is nagyon megvisel.
Kitartást mindenkinek!
38 het
Es nincs ... Felesleges a tesok is 41-42 hetre szulettek meg szal raerek meg
( a valosagban meg 39-40 het mert a ciklusom 42-43 napos )
Amugy meg mivel nalam minden a helyen van kb 5 perc alatt bedobalom a taskaba ami kell
Soha nem zavart a front sem terhessegi tunet
Es meg dolgozom ...
Ja annyi meg h szules masnapjan haza megyek majd
Babszoba nincs mert az elso evben a szobankban fog aludni illetve melettem
Egy evesen kerul majd at a legkisebbhez
Igy ket gyerek lesz egy szobaban :-D
Most a harom egyben van mert igy szeretik ha kulon fektetem is le oket tuti h reggelre egyutt vannak egy szobaban :-)
Mára voltam kiírva, de semmi még, türelmetlen vagyok :/
Fáradékony vagyok, de aludni nem nagyon megy, frontok megviselnek, a vérnyomásom elég alacsony.
2. baba, az elsőt 38+1 hétre megszültem (októberben lesz 7 éves.)
Össze van pakolva minden, már csak rá várunk.
39.hét, este alszom mint akit agyoncsaptak,legjobbakat hidegfront idején alszom.
mióta lent van a baba,9 hónap után újra tudok jóízűen enni,végre nincs gyomorsavam se...én élvezem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!