Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha jövőhéten napközben a...

Ha jövőhéten napközben a maximum 10 fok lesz, akkor mit adjak a 2 éves gyerekre? Sapka is kell már? Mi ez a hirtelen időváltozás? Nagyon fázós vagyok, szerintem ide már kabát kell. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

szept. 12. 22:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
21%

Beindultak a sapkas balkaniak 🤦🏻‍♀️

Aztan csodalkoztok, hogy nulla immunrendszere van a gyerekeknek.

szept. 13. 11:51
 12/36 anonim ***** válasza:
16%

Azert beteg a gyerek mert AGYON van oltoztetve, mikor ertitek mar meg ??

12 fokban NEM kell sapka, NEM kell teli kabat sem overall sem teli cipo!

Ezek majd nulla fokban !

szept. 13. 11:53
 13/36 anonim ***** válasza:
34%

Dehogy adok sapkát, minek? Egyáltalán nincs hideg.

Az egyik gyerek bordázott, de nem vastag leggingsben, egy pulcsi-ruhában és egy horgolt mellényben ment ma, gumicsizmával, cérnazoknival és esernyővel. A kisebb vékony harisnya, pamut rövidujjú ruha, vékony pulcsi, szintén gumicsizmával.

szept. 13. 12:18
 14/36 anonim ***** válasza:
65%
Ha fúj a szél igenis adok a gyerekre egy vékony sapkát. A 0 immunrendszeres gyerekem 5,5 éves, eddig 3x volt beteg. Azt is csak ovikezdés után.
szept. 13. 12:36
 15/36 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk 9 fok van, fúj a szél és szakad az eső. Én adtam rá kantáros esőnadrágot és őszi kabátot hozzá. A szél miatt egy nagyon vékony sapkát is kapott.
szept. 13. 12:47
 16/36 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem mindenki ugy oltozteti a gyereket, ahogy akarja. 🤷‍♀️

Nekunk nincs autonk es biza szar idoben is gyakran el kell indulni gyalog, babakocsival illetve sokszor ugye a gyerek is labon jon mar.

Akkor most oltoztessem 8-9 fokban SZAKADO esoben, szelben rovidgatyaba csak mert icuka a gyakorirol meg a wc-re is futott autoval megy es ugy konnyu? :D

Na nem 🤦‍♀️

szept. 13. 13:00
 17/36 anonim ***** válasza:
13%

Hiába mondjátok, hogy ne öltöztessék túl a gyereket.

Csak rahuznak 25 réteg ruhát, merthogy nem jó az immunrendszere és hamar megbetegszik.

No vajon mitől betegszik meg?

Fiam két éves elmult.születése óta nem oltoztetem túl, jelenleg pl nálunk 12 fok körül van, kimentünk boltba, kapott egy pulcsit és egy hosszú nadrágot

Ennyi.

Születése óta nem rakok rá 500 darab ruhát, és láss csodát, eddig talán háromszor volt beteg

Ja, nem az én érdemem, genetika...ahogy mindent a genetikara fogtok itt

szept. 13. 13:58
 18/36 anonim ***** válasza:
83%

#17 az, hogy az ember az időjárásnak megfelelően öltözteti a gyereket, nem azt jelenti, hogy 25 réteget ad rá.

Ráadásul minden ember és gyerek más, van, aki fazosabb, van aki nem. Komolyan ezért kell degradaloan illetni a másikat, mert raad egy kabátot vagy egy sapkát esős, szeles időben a gyerekére? Anyák egymás között, gratulálok

szept. 13. 14:05
 19/36 anonim ***** válasza:
87%

Nem nagyon ertem, hogy egy atmeneti kabat vagy egy atmenetei overal mitol 25 reteg es tuloltoztetes.

Te miert lovagolsz ezen 17-es, mikor semmi ilyesmirol szo nem volt?

Erdekelne, hogy te akkor 9 fokban, szakado esoben mibe oltoztetned a gyereket? Ugy, hogy gyalog mentek.

szept. 13. 14:08
 20/36 anonim ***** válasza:
76%

Jàr közösségbe?

Mert igen nagy a szád, de az én lányom míg 3,5 évesen el nem kezdte az óvodát egyszer sem volt beteg, pedig nem volt burokban nevelve,de amint oviba került folyamatosan beteg volt.

Szóval akkor verd a melled, majd ha bölcsis/ovis a gyerek, mert hidd el nem azért nem.beteg a tiéd, mert nem öltözteted fel.

Azért ne az legyen már a rossz, aki 8-9 fokban, szakadó esőben nem egy szál gatyában viszi ki a gyereket.b🤦🏼‍♀️

szept. 13. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!