2 évesem vastag téli overálban,sapkában,és betakarva volt amikor sétáltunk ma,és hideg volt az orra és az arca és piros. Fázott?
Nálunk speciel ma fújt a szél, szóval egyáltalán nem volt enyhe idő. Szóval bizony ráadtam az overált a 2 évesemre. Sőt, kért kesztyűt, mert a keze fázott.
Motorozott, sétált, szaladgált. És full piros volt az arca. De ő nem fázott. Kint voltunk délelőtt 2,5 órát, délután 1,5 órát. És mindkét alkalommal meleg volt a kis teste, amikor bejöttünk.
"Amugy nalunk nem volt enyhe ido. 5 fok"
Az 5 fok az egyáltalán nem hideg, föleg nem annyira, ogy téli overál kelljen a gyerekre!
Jojo 12-es.
De akkor legyel mar pontos, irtam, hogy csipos szel fujt. Ne csak azt tessek kiszedni az irasombol, ami neked tetszik.
Ezen kivul szerintem en azt eldontom, hogy mi indokolt es mi nem.
Rajtam volt meg kesztyu is! 😘
#12 lehet, hogy 5 fok nem számít hidegnek, de nálunk speciel 3 napja olyan szél van, hogy még én is dupla nadrágban mentem ki, mert hideg volt.
A másik, hogy hiába az 5 fok, a talaj rohadtul hideg még. Márpedig az én 2 évesem bizony fereng a földön, a homokban, gurul le a sóder kupacról. És éppen ezért ráadom az overált.
2 évesem vastag téli overálban,sapkában,és betakarva volt
Akkor most be volt takarva, vagy sétált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!