Szabad egy kisgyereket hideg vízben fürdetni ebben a hőségben?
Figyelt kérdés
Medencénk nincs, strandra nem járunk, az esti fürdetésre gondoltam.2022. júl. 4. 22:01
1/10 anonim válasza:
Hidegben nem. Kellemes langyosban esetleg, ami a gyereknek is kellemes.
2/10 anonim válasza:
Langyos de inkább melegebb, mint hidegebb vízben fürdik a gyerek este. De pl már többször előfordult, hogy napközben is megfürdettem kádban pedig van medencénk.
3/10 A kérdező kommentje:
Miért nem szabad hideg vízben fürdetni?
2022. júl. 4. 22:52
4/10 anonim válasza:
Fürödj meg hideg vízben és megtudod 🤷♀️
5/10 anonim válasza:
Míg a lakótelepen laktunk, többször volt hogy a kislányom hideg vízben pacsált egyet a kiskádban napközben hogy lehűtse magát.
De az esti fürdés miért kellene hideg vízben, max langyosban.
6/10 A kérdező kommentje:
Én mindig hideg vízben fürdöm
2022. júl. 4. 23:05
7/10 anonim válasza:
Mert a hirtelen hő változás miatt megfázik...lány esetén fel is fázhat. Egy gyerek teste kisebb mint a tied ergo hamarabb lehűl.
8/10 anonim válasza:
Attól függ mennyire hideg a víz, ugyanis a nagy hő különbség akkor ilyen hőségben még egy felnőttnél is szívgörcsöt okozhat
9/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire hideg.
Kezd el engedni a vizet, s ő majd megmondja, hogy mi az a pont ami felett már nem kellemes.
10/10 anonim válasza:
A mieink hozzászoktak, így azt mondom, szabad. A 15 fokos Balatonba simán bement a fiam és a lányom is, néztünk is egyet rendesen először. Mondjuk le se tagadhatnák, hogy ránk ütöttek, mi sem vagyunk fázósak sőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!