Kisfiú (16 hónap) járás közben mintha néha a hideg rázná. Össze húzza magát, grimaszol. Nem pisilés miatt! Úgy írnám le pontosan, hogy olyan mintha rángatózna menés közben. Egyre több furcsa dolga van. De ez megijeszt. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
tegnap 14:31
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudok vele hova indulni. Gyerekorvosunk mindenre a vállát vonja, és férjem se látja ezeket amiket én. Szerinte feleslegesen aggódok. Beszélni se tudok erről neki. Azért is itt kérdem, hogy valaki találkozott e ilyennel? Persze ha nem múlik valahová vinnem kell, tudom én is. Csak nehéz így “egyedül”.
tegnap 14:41
3/7 babyboom567 válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de epilepszia is lehet.Nem mindig nyálcsorgós nagyroham van,sőt az a ritkább.Menjél gyerek neurológiára.
4/7 anonim válasza:
Ha szerinted rángatózik, a férjed szerint meg semmi baja, akkor mi biztos nem fogjuk tudni látatlanban, hogy valójában mi a helyzet. Elvileg a gyerekorvoshoz kellene menni első körben, és ő küld szakorvoshoz, ha indokoltnak látja. Ha vele nem boldogulsz, akkor vagy válts orvost, vagy vidd el magánrendelésre, neurológushoz. Azért a gyerekek csinálnak fura, ijesztő dolgokat, és általában nincs semmi bajuk.
5/7 anonim válasza:
Probald meg videora venni es mutasd meg a gyerekorvosnak.
Nalunk mas volt, de elkezdett egy picit santitani a gyerek. Ferjem szerint mindig igy jart, szerintem nem, ereztem hogy valami furcsa, de o is osszezavart ezzel 🥲
Na mindegy, vegul izuleti gyulladasa volt, szoval jo, hogy elvittem orvoshoz.
Ha aggodsz, hallgass az osztoneidre.
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az 5-ös válaszolóhoz. Vedd videóra és mutasd meg az orvosnak, vagy ha a védőnőd normálisabb, akkor neki. Látatlanul senki sem fogja tudni megmondani, tippelgetni meg felesleges, mert vagy elbagatelizálódik vagy beparáztatnak a válaszok. Próbáld felvenni, figyeld hátha köthető valamihez (fáradt, hall valami hangot stb). A videót meg mutasd meg az orvosnak és/vagy a védőnőnek, ők majd tovább küldenek ha tényleg annyira fura, mint ahogy te látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!