Ágymelegítő egyéves alá?
Mennyire van hideg?
Mi még nem fűtünk..21-22 fok van a házban
Napról napra hidegebb van, rosszak a nyílászáróink, hiába ölök bele több tíz méter szigetelést telente. Ma már csak 21 fokra melegítette a napfény a lakást délig és onnantól csökken a hőmérséklet a következő délelőttig, ami - csak drukkolok, hogy napos legyen. :) Én tényleg megfagyok, pedig nagyon elterveztem, hogy végre hozzászokom a nomadizmushoz, de zavar, hogy mint egy hurka fekszek le, nyakig bebugyolálva, nade azért úgy, hogy az éjjeli szoptatáshoz azonnal le tudjam dobni a fél ruhatárat, mégis a hideg levegőt lélegzem.
#4: Nekünk nagyobb pénzkidobás megbetegedni, mint befűteni, szóval a meleg megspórolja a munkából kiesést, a gyógyszereket és a betegséggel való szenvedést. De ha neked pl. van autód, dohányzol vagy nyaralsz össze-vissza, akkor még felfejlődhetsz a mi szintünkre. ;)
Akárki akármit gondol arról, hogy már vannak olyan elvetemültek, hogy fűtenek: napközben 19, este 17 fok van a házban.
Nekem ez már kevés. Van egy 5 éves lányunk is. Leül a padlóra, zokniban rohangál....
Mi estére befűtünk...
Egyébként szigetelés előtt állunk.
Nem, gyerekeknek és időseknek nem javasolják. Vegyél hosugarzot.
Nálunk is megy a fűtés. 21 fokra van állítva, jelenleg teljesen feloltozve, thermo leggingssel a farmer alatt ülök vastag kardiganban... Nálunk 9 fok van odakint -nem Magyarország- és a max 16 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!