Az ágymelegítő használata is veszélyes lehet a magzatnak?
Figyelt kérdés
Egyik nap nagyon átfáztam és bekapcsoltam az ágymelegítőt. Jól el is aludtam, arra ébredtem kb. két óra múlva, hogy nagyon melegem van. Egyből ráeszméltem, hogy idióta vagyok. Ja és 5 hetes terhes. Most elvesztem a babát?2009. jún. 5. 08:01
1/2 anonim válasza:
Attól, hogy meleged volt, nem fogod elveszteni a babát! Akkor minden kismamának el kellene vetélnie, aki nyáron várandós? Ha fázol, nyugodtan melegedj, esetleg ne a hasadhoz tedd az ágymelegítőt, bár ott se ártalmas...
2/2 anonim válasza:
Én a várandósság alatt többször is feküldtem melegítőpárnán. Nagyon jót tett u.is a derekamnak. Még a szülés előtti este is azt csináltam, akkor már éreztem, hogy lesz valami, akkor is sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!