Ágymelegítő egyéves alá?
Figyelt kérdés
Sajnos kockára fagyunk, elromlott a cirkó. Vennék valami ideiglenes fűtőeszközt addig is. Régen volt ágymelegítőm, ami hálózatról ment, az ágyra kellett fektetni, azt nagyon szerettem. Ilyet lehet használni kisgyerek alá is? Vagy fűtőventilátor? Az viszont gondolom, zajos, úgyhogy inkább az elektromos ágymelegítőnél maradnék. Van tapasztalata vagy ismerete erről valakinek?2022. szept. 20. 23:05
21/22 anonim válasza:
Nekem is volt,de nem mertem hasznalni. Mindig feltem h kigyulladok...Hősugárzó a legjobb megoldás. Alváshoz meg én úgy csinálom,hogy nem lepedot rakok az agyra hanem pluss takarot. És 2 paplannal takarozom. Igy olyan meleg,hogy megsülök.
22/22 A kérdező kommentje:
#16 Érdekes, mert ezeket ki lehet mosni mosógépben, de akkor nyilván nincs áram alatt, csak arra gondolom, hogy fel van készítve a termék, ha véletlenül nedvesség maradna benne mosás után.
2022. szept. 24. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!