Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi az egészséges, normális...

Mennyi az egészséges, normális "időarány" a kisgyerek (2,5 éves) nagyival és otthon a szüleivel töltött idő tekintetében? mit gondoltok az alábbi helyzetről?

Figyelt kérdés

Az mennyire egészséges, elfogadható, hogy a kisgyerek délelőtt is van a nagyival, náluk is alszik úgy, hogy a nagyi altatja, aztán a délutáni levegőzést is a nagyival tölti, majd késő délután vagy kora este viszik haza a gyereket a szülőkhöz?

Ez hetente több nap van így, kb 4 nap a hétből.

Az apa home office-ban dolgozik, az anyuka pedig szintén otthon van, a második babát várja. Tehát nem dolgoznak, és nem, nem zavarná az apukát sem a munkájában, mert olyan a ház kialakítása.

2021. jan. 26. 22:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
20 te mekkora egy ... vagy. Szóval az az alap hogy itt csak szidni lehet, és csak az a kérdés hogy kit?
2021. jan. 27. 19:21
 22/27 anonim ***** válasza:
21! A személyeskedésed elég primitív. Ha olvastad a 19 est( aki tán pont te voltál) látnàd, abban a kommentben van szó a szidásról arra volt az egy válasz. Elötte senki nem írt ilyet.
2021. jan. 27. 19:48
 23/27 A kérdező kommentje:

Érdemes elolvasni a 18-as választ!

Azt éppen az "objektivitás" érdekében nem árulom el, hogy van-e és ha igen, akkor milyen szerepen ebben a helyzetben.

Valóban igaz, hogy ha elárulnám, milyen szerepet töltök be, stb. akkor attól függően kapnám a válaszokat.

2021. jan. 27. 21:00
 24/27 Derjaderja ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy nem derülnek ki a részletek. Amiket írtak, hogy pl veszélyeztetett terhes-az anyuka, a nagymama a zárt ablakrésen is beszökne hogy unokázhasson, vagy utálja az egészet, mennyi az édesapa munkaideje.

Így olyan mintha egy idegen vagy félig tájékozott kotnyeles rokon kérne valami megerősítést a pletykás szörnyülködéshez.

Ha nem ez van, és Te mondjuk a veszélyeztetett terhes anyuka vagy és önvád vagy kétség gyötör, akkor nem tetted fel elég jól a kérdést.

Ami lényeg hogy ha a nagymama kompetens nevelő, szereti is az unokát, a szülők a meglévő időben törődnek a gyerekkel, akkor ettől valószínűleg nem lesz semmilyen lelki zavara.

2021. jan. 27. 22:07
 25/27 anonim ***** válasza:

En a 16os valaszolo vagyok, aki objektiven, szidas, bantas nelkul leirtam a velemenyemet.

Egyetertek az utolsoval kellenek a reszletek is. Ezt amugy ugyis tudnad kozolni, h nem feded fel a kileted.

2021. jan. 28. 06:55
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem semmi közöd hozzá. Tudom, nehéz megérteni, ez van. A gyerekek hálásak lesznek felnőttkorukban a nagyszülővel eltöltött időért (ha jófej a nagyszülő, ami gyanítom így van ebben az esetben).
2021. jan. 30. 00:56
 27/27 anonim ***** válasza:

“talán mert undorító dolog valakit úgy szidni a háta mögött hogy nem is tud róla és meg sem tudja védeni magát, nem ismerjük a teljes sztorit.”

19 es. Senki nem szidást kért csak véleményt.

A többi nagy butaság, mert itt mindig csak az egyik fél oldalát fogod olvasni és egyik kérdésnél sincs ott a másik, hogy megvèdje magàt mègse tart ez vissza senkit, hogy vàlaszoljon rà mert nyilvàn egy fórumon ez a normàlis.

2021. jan. 30. 07:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!