Mennyi idősen érdemes a gyereket először állatkertbe vinni? Ti mikor vittétek elöször?
Először 3 hósan vittük, magamrakötöttem hordozóba, végigaludta 😅
Áprilisban volt 1 éves, akkor még nem érdekelte.
Ismét áprilisban tervezünk újra menni, szülinapja körül, szerintem nagyon érdekelné.
Feltéve ha addigra kinyitnak az állatkertek. Én is úgy tudom a vírus miatt zárva vannak
1,5 évesen már mindkét lányom élvezte.
Most 6 és 4 évesek és minden alkalommal megbeszéljük, hogy nem a játszótérért jöttünk, azt ingyen is lehet, így soha nincs hiszti. Élvezik az állatokat és a hozzájuk tartozó ismeretterjesztő interaktív feladatokat.
Nagyobbik lanyommal olyan 2 évesen voltunk először, de már akkor sem kötötte le túlzottan. Megalltunk egy kifutonal, ranezett az allatra és mondta hogy tovább. Következő állat megint egy pillantás, megint tovább.
4 éves volt mikor legközelebb probalkoztunk, akkor már a 2 éves huga is jött. Végig hisztiztek hogy mikor érünk már a jatekokhoz, leszarták az összes állatot...kb 10ezer Ft-ba került a belépő és semmit nem láttunk csak a jatszot. Pedig elotte otthon eskudoztek hogy ők mennyi állatot néznek majd.
Most 4 és 6 évesek. Egyelőre nincs kedvem újabb 10ezret kidobni az ablakon úgyhogy ez a program idén kimarad.
16!
Mi köze ennek a gépezéshez? Amikor az én gyerekem 3 éves volt, még nem volt ilyen elterjedt a számítógép, mobilja se volt mindenkinek, mégis annak ellenére, hogy várta az állatkertet, a játszótér érdekelte. Van ez így. Egy gyerek kiszámíthatatlan.
Két éves unokaöcsémet megkérdeztük, mi tetszett neki az állatkertben.
Válasz: A markoló.
És tényleg, anyukája elmondása szerint a zsiráf meg az elefánt egy cseppet sem érdekelték, viszont valami felújítás zajlott az egyik kifutónál, és ott hosszan kellett álldogálniuk, mert Péterke a markológépet tanulmányozta.
Köszönöm a válaszokat! Ezek után nagyon kíváncsi leszek :) Jelenleg minden állat nagyon érdekli. Kutyákat, cicákat az utcán végtelen ideig tudja nézegetni, kacag rajtuk. Itthon nyuszik vannak, imádja őket. Ha vidéki rokonokhoz megyünk, ott is nagyon izgatja a ló, bárány, csirke szóval kb minden állatért odavan.
Imádja az állatos könyveket is nézegetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!