Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen érdemes a...

Mennyi idősen érdemes a gyereket először állatkertbe vinni? Ti mikor vittétek elöször?

Figyelt kérdés
Most 1.5 éves, rengeteget beszél, képről naaagyon sok állatot felismer és megnevez. De pl megmutatnám neki, hogy a zsiráf meg az elefánt milyen hatalmas valójában meg ilyenek. Nyáron lesz 2 éves, akkor már nem korai?
2021. jan. 23. 14:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen gyereket persze, hogy érdekelni fogja, az én lányom rá se nézett a játszotérre, annyira be volt zsongva az állatoktól. Nem minden gyerek egyforma, van akit csak a járművek érdekelnek, van akit csak a játszótér, ebben az esetben nyilván nem vinném, de egy érdeklődő, állatszeretö gyerek szeretni szokta az állatkertet. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy mi sokat megyünk játszótérre, szóval nem fog annyira rákattani az állatkerti játszótérre, ha évente egyszer vinném játszóra, lehet, hogy érdekesebb lenne, mint az állatok.
2021. jan. 25. 08:40
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

"Az ilyen gyereket persze, hogy érdekelni fogja, az én lányom rá se nézett a játszotérre, annyira be volt zsongva az állatoktól. "

Khm, ugyanilyen volt a gyerekem, mint amilyennek a kérdező a sajátját leírta.

"Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy mi sokat megyünk játszótérre, szóval nem fog annyira rákattani az állatkerti játszótérre, ha évente egyszer vinném játszóra, lehet, hogy érdekesebb lenne, mint az állatok."

Megint egy khm, nem volt nap, hogy ne lettünk volna játszótéren és képzeld, nem is mindig ugyanazon, szuperanyu.

Megegyszer, a gyerekek kiszámíthatatlanok.

2021. jan. 25. 08:43
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Mi nagyon sokat és sokféle játszótérre meg játszóházba jártunk, otthoni meg ismerősök háziállatait is szeretik persze, foglalkoznak velük, de szerintem az más, mert azokat lehet simogatni, kergetni, szóval "interaktív" :) 19.
2021. jan. 25. 08:49
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
22 igyekeztem diplomatikusan fogalmazni, de akkor, hogy világos legyen, van olyan gyerek, aki egy állatkerthez sem eléggé intelligens, attól még a szüleinek a gyermeke és köteles vele a szintjének megfelelően foglalkozni, az állatkerti belépő drága és ha a gyerekem csak a mászókán szeretne csimpaszkodni, akkor csak a játszótérre vinném, vagy játszóházba. Egy próbát persze lehet tenni az állatkerttel. A kérdező gyerek nem ilyen típusnak tűnik és neki adtam tanácsot, nem más válaszadóknak.
2021. jan. 25. 10:34
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

24!

Gyerekekről beszelünk. Még mindig kiszamithatatlanok es azok is maradhatnak. Gratulalok a te tokeletes kis zsenidhez.

2021. jan. 25. 10:37
 26/28 anonim ***** válasza:
22%
25 nyugodjál már le, ha nem tetszik neki, nem viszed. Mi ezen olyan bonyolult? Ahhoz nem kell zseninek lenni, hogy felfogja, érdekesebb az elefántot megnézni, mint futkosni egy játszótéren, bár életkortól is függ, az enyémet se nagyon izgatta másfél évesen. Én sem vagyok zseni, mégis nagyon szerettem gyerekkoromban az állatkertet.
2021. jan. 25. 10:43
 27/28 anonim ***** válasza:

26!

Jopár valaszado leírta, hogy a gyereket jobbam érdekelte a játszótér, markoló, akármi, mint az állatkert annak ellenére, hogy előtte várta és szereti az állatokat. Köze nincs az intelligenciához és neki abban a pillanatban nem érdekesebb az elefánt a játszótérnél. Bármelyik gyereknél előfordulhat ilyen. A 21. és a 24. valaszado azt próbálta sugallni, hogy vagy a szülő huyle és nem foglalkozik a gyerekkel, vagy a gyerek buta mint a tök. Hat nem. Gyerek.

2021. jan. 25. 10:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Na barátnőméknek azért volt bérletük az állatkertbe, mert ott jó a játszótér. :)
2021. jan. 25. 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!