Túlzásba vittem az ajándékokat?
Ezt kapja 6 évesem.. Mindenki leadta nekem a karácsonyra szánt pénzt, hogy hasznos dolgot vegyek, tehát nem csak a saját ajándékaim vannak benne.
xbox(nemúj), 2 kontroller, RGHs
kinect
Ezekhez játékok
9 fajta társasjáték, drágák, fejlesztőek
hátizsák
varázspálca
plüss
apró cuccok, mint új ceruzák, golyólabirintus stb kb 5 darab
új bringa(nem annyira drága)
fürdőruha
bumeráng
playmobil
Összesen kb 200 ezer forint értékben, de nagyrészük kellett, vagy így is úgyis megvettem volna fél éven belül.
"de amúgy ez is fura lenne 6 évesen..."
Miért? Jellemzően a többség ekkor tanul meg. 5-6 évesen.
Hát hogy megragadjam a lényeget, az én lányom 9 éves és kért varázspálcát karácsonyra. :-))) Mivel most lett Harry Potter rajongó.
Ettől még a kérdés bőven lehet kamu, szerintem épeszű ember felfogja, hogy nem lehet ennyi mindent felhalmozni az évek alatt, egyáltalán hova tesznek ennyi cuccot. Remélem, ha már nem használják odaajándékozzák a rászorulóknak.
Plusz az iskolai követelményeknek sem attól fog megfelelni a kislány, hogy az utolsó fél évbe minél több fejlesztést zsúfolnak be. Kevesebb, tényleg csak a szükséges területekre vonatkozó fejlesztéssel, otthoni teendőkbe bevonva, önállóságát erősítve többre mennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!