Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túlzásba vittem az ajándékokat?

Túlzásba vittem az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Ezt kapja 6 évesem.. Mindenki leadta nekem a karácsonyra szánt pénzt, hogy hasznos dolgot vegyek, tehát nem csak a saját ajándékaim vannak benne.

xbox(nemúj), 2 kontroller, RGHs

kinect

Ezekhez játékok

9 fajta társasjáték, drágák, fejlesztőek

hátizsák

varázspálca

plüss

apró cuccok, mint új ceruzák, golyólabirintus stb kb 5 darab

új bringa(nem annyira drága)

fürdőruha

bumeráng

playmobil

Összesen kb 200 ezer forint értékben, de nagyrészük kellett, vagy így is úgyis megvettem volna fél éven belül.

2020. dec. 20. 10:00
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
46%

"de amúgy ez is fura lenne 6 évesen..."

Miért? Jellemzően a többség ekkor tanul meg. 5-6 évesen.

2020. dec. 21. 09:20
 52/53 anonim ***** válasza:
89%

Hát hogy megragadjam a lényeget, az én lányom 9 éves és kért varázspálcát karácsonyra. :-))) Mivel most lett Harry Potter rajongó.

Ettől még a kérdés bőven lehet kamu, szerintem épeszű ember felfogja, hogy nem lehet ennyi mindent felhalmozni az évek alatt, egyáltalán hova tesznek ennyi cuccot. Remélem, ha már nem használják odaajándékozzák a rászorulóknak.

Plusz az iskolai követelményeknek sem attól fog megfelelni a kislány, hogy az utolsó fél évbe minél több fejlesztést zsúfolnak be. Kevesebb, tényleg csak a szükséges területekre vonatkozó fejlesztéssel, otthoni teendőkbe bevonva, önállóságát erősítve többre mennének.

2020. dec. 21. 09:45
 53/53 anonim ***** válasza:
72%
Csóri gyerek!
2020. dec. 22. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!