Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túlzásba vittem az ajándékokat?

Túlzásba vittem az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Ezt kapja 6 évesem.. Mindenki leadta nekem a karácsonyra szánt pénzt, hogy hasznos dolgot vegyek, tehát nem csak a saját ajándékaim vannak benne.

xbox(nemúj), 2 kontroller, RGHs

kinect

Ezekhez játékok

9 fajta társasjáték, drágák, fejlesztőek

hátizsák

varázspálca

plüss

apró cuccok, mint új ceruzák, golyólabirintus stb kb 5 darab

új bringa(nem annyira drága)

fürdőruha

bumeráng

playmobil

Összesen kb 200 ezer forint értékben, de nagyrészük kellett, vagy így is úgyis megvettem volna fél éven belül.

2020. dec. 20. 10:00
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem igen, nem tudom miért szeretnek az emberek saját magukkal kicseszni, lesz majd egy szülinap, nem fogtok tudni mit venni neki, plusz semminek nem fog tudni örülni igazán, mert bőség zavara van. De ti tudjátok, csak ne legyen csodálkozás, ha majd egy Dudley Dursley lesz a gyerekbôl.
2020. dec. 20. 10:13
 12/53 anonim ***** válasza:
93%

Bringa, természetesen, az nagyon jó! Arra nem sajnálnám a pénzt.

Xbox, mai gyerekeknek alap hogy akarnak valami ilyesmit, oké.

9 társas..xbox mellé.. annyira felesleges!

2020. dec. 20. 10:14
 13/53 anonim ***** válasza:
93%
De ha azért vetted a kinectet, hogy kimozogja magát, akkor minek most a bicó? Értem, tavasszal használni fogja, de ennyi ajándék mellé oly fölösleges volt azt is bezsúfolni. Miért nem kaphatta meg azt csak úgy?
2020. dec. 20. 10:16
 14/53 anonim ***** válasza:
88%
Én a bumerángot, meg úgy 6 társast, hátizsákot és az xboxot jól eltenném későbbre. Nem jövő karácsonyra, hanem a hátizsákot akkorra, mikor szükség lesz rá (illetve egy héttel azelőttre), a társast mondjuk havonta egy újat vennék elő, a bumerángot majd tavasszal, az xboxot meg majd a következő kijárási tilalomra. (Illetve nem értek hozzá, a kinect működik xbox nélkül? Mert az mindenképp odaadnám...)
2020. dec. 20. 10:22
 15/53 anonim ***** válasza:
31%
Ha megengedhetitek magatoknak, miért ne. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, ettől nem lesz jobb vagy rosszabb nekünk, anonim idegeneknek. Mi 26.000 Ft értékben vettünk mindenféle fejlesztő kis játékot, és sokallom, de nálunk a férjem nagyon szereti megadni az ünnepeknek a módját. Nekem nem ilyen gyerekkorom volt, és nem sajnálom a gyerekünktől. Tehát a fontos: nem vagyunk egyformák.
 16/53 anonim ***** válasza:
90%

Ki az a mindenki, aki leadta a pénzt?

Ha ezt 3-4 családtól kapja (2-2 nagyszülő, nagybácsi és tőletek, akkor mennyiségre nem sok a kb. 10 fajta ajándék.

Ahogy nézem van közte nagyobb és kisebb is.

Nekem csak az a túlzás ebben, hogy sok az egyforma.

xbox(nemúj), 2 kontroller, RGHs

kinect

Ezekhez játékok

9 fajta társasjáték, drágák, fejlesztőek

Ezekből nem adnám oda mindet.

Mi akkor vesszük, amikor akciós, így nekünk is van több társas, puzzle stb. De van olyan, amit 1 éve vettünk és csak most kapják meg.

17/53 anonim ***** válasza:
78%
Nem kicsit van elkényeztetve a gyerek. Ez rengeteg!
2020. dec. 20. 10:23
 18/53 anonim ***** válasza:
90%
Ezeket kB 2 éven keresztül más-más eseményekre adnám oda de nem egyszerre az összeset. Nagyon túlzás. Mi sem voltunk szegények de én nagyon max 40 ezer forint értékben kaptam de átlagosan az 20 ezer volt
2020. dec. 20. 10:25
 19/53 anonim ***** válasza:
84%
Hát szerintem ez nagyon sok. Mi a 7 éves lányomnak összesen 37 ezer Ft-ért vásároltunk karácsonyra anyukám és nagypapám plusz a mi nevünkben, ráadásul ebben benne vannak a szülinapi ajándékai is szintén anyukám, nagypapám és a mi nevünkben. A szülinapja közel van a karácsonyhoz.
 20/53 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon eltúloztad
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!