Azokat a karácsonyi ajándékokat ami nagyszülőke, unokatesoke, keresztszuloke, azt is a Jézuska a karácsonyfa alá teszi nálatok? Vagy csak az van a fa alatt ami a kis család, szülők-gyerekeké?
Itthon a mi Jézuskank ajánkéka, elmegyünk mamához, ott a fa alatt a mama jézuskájának az ajándékai, stb :D
Ha pedig hozzank jönnek, akkor úgy adják hogy " Nézz mit találtam nalunk a fa alatt, a mi jézuskánk gondolt rád is.."stbstbstb :D puszipuszi, ölelgetés, majd ajándékbontás, és "uuuu honnan tudta a jézuska hogy ezt kérteeeeem?"
Nálunk van mama Jézuskája, meg van "ezt tőlünk kapod" ajándék.
Nekünk elég a Télapó mese, nem akarom X évig azt játszani karácsonykor is, hogy mástól kapnak ajándékot.
Nálunk egy nagy ajándékot hoz a Jézuska, amibe általában mindenki belead. A többi apróbb ajándékot pedig anya, apa, nagyszulok stb. veszi meg és ezt tudják is a gyerekeink. Bár így is "hazudunk", de mégis megvan a varázs, hogy a Jézuska is jön.
A felnőtteknek viszont már nem hoz ajándékot, ott mindenki egymásnak adja. A fa alatt van minden ajándék, különböző csomagolópapírral vonjuk be, amit a Jézuska hoz, így tudnák. A nagy 10 éves már, szerintem ő már nem hiszi el a mesét, de a húgai(8,5 és 2 évesek) miatt úgy csinál.
Utolsó vagyok.
Bocsi nem voltam egyértelmű.
Akikkel 24-én ünneplünk együtt, szóval a férjem, a gyerekeink és a nagyszülők, az ő ajándékaik vannak a fa alatt. Amit másnap viszünk a többi családtaghoz, azokat nem rakjuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!